«برشت»، نوعی سوپ یا آبگوشت است که اصلیت آن اکراینی است، ولی در بسیاری از کشورهای اروپای مرکزی و اروپای شرقی مصرف می‌شود. در بیشتر این کشور‌ها، ماده اصلی این آبگوشت، چغندر است اما در برخی جاهای دیگر، گوجه فرنگی ماده اصلی این غذاست که می‌توان از رب گوجه فرنگی هم به جای گوجه فرنگی استفاده کرد. رنگ زیبای این آبگوشت بخاطر وجود چغندر و از مشخصه‌های اصلی این غذاست.
کد خبر: ۶۳۴۷۵۸

مواد لازم:

۱ فنجان دانه چاودار نپخته
۴ فنجان آب
۳ فنجان کلم سبز خرد شده
۶ عدد چغندر متوسط، پوست کنده و خرد شده
۲ شاخه متوسط کرفس، خرد شده
۱ عدد سیب زمینی متوسط، پوست کنده و نگینی شده
۱ عدد هویج متوسط، خرد شده
۱ عدد پیاز متوسط، خرد شده
۲ حبه سیر، ریز ریز شده
۱ قوطی کنسرو گوجه فرنگی خرد شده
۱ قوطی کنسرو لوبیا سفید
۳ قاشق غذاخوری عسل
یک و نیم قاشق چایخوری نمک
نیم قاشق چایخوری دانه زیره
ربع قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه:

۱. در قابلمه نچسبی آب و دانه‌های چاودار را بریزید و حداقل ۸ تا ۲۴ ساعت بگذارید در یخچال بماند تا خیس بخورند.
۲. بعد آن را بگذارید روی شعله بالا بجوشد. سپس شعله را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و حدود ۴۵ دقیقه بگذارید بجوشد تا نرم شود. سپس آب آن را بگیرید.
۳. در‌‌ همان قابلمه دانه چاودار پخته، کلم، چغندر، کرفس، سیب زمینی، هویج، سیر، گوجه فرنگی، پیاز و ۴ فنجان آب را حرارت دهید.
۴. لوبیا، عسل، نمک، دانه زیره و فلفل را اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید تا سبزیجات آن نرم شوند.
>> دریچه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها