«پنیر خامه‌ای با پستو» در واقع یک پیش غذای ایتالیایی است اما شما می‌توانید از آن به عنوان غذای به اصطلاح خودمان «حاضری» هم استفاده کنید و در وعده شام که بهتر است غذا سبک باشد میل فرمایید. این دستور تهیه برای چهار نفر است.
کد خبر: ۶۳۲۷۲۶

مواد اولیه

۱- پنیر خامه‌ای........................... ۵۰۰ گرم
۲- گشنیز/ جعفری/ ریحان.............. نصف پیمانه
۳- فلفل دلمه متوسط................... ۱ عدد
۴- پستو................................... ۲ قاشق غذاخوری
۵- پنیر پارمسان رنده شده............ ۲-۳ قاشق غذاخوری

گام ۱

از فروشگاهها می‌توان پستوی آماده خرید و در این غذا استفاده کرد.

گام ۲

ابتدا پنیر خامه ای و پستو را با هم مخلوط کنید

گام ۳

فلفل دلمه را خرد کنید. اگر می خواهید اردور شما رنگارنگ شود می توانید از فلفلهای دلمه‌ای رنگی استفاده کنید.

گام ۴

سپس به مواد قبلی اضافه کنید

گام ۵

پنیر پارمسان را اضافه و با مواد قبلی مخلوط کنید. 

گام ۶

برای تزئین یک کاسه برداشته،‌ ته آن را کیسه فریزر بگذارید

گام ۷

مواد را به صورت فشرده داخل آن بریزید

گام ۸

به کمک قاشق وسط آن حفره‌ای ایجاد کنید

گام ۹

مواد را در یخچال بگذارید تا خنک شود. بعد از 3 ساعت آن را برگردانید.

گام ۱۰

جعفری، گشنیز و ریحان تازه (و در صورت موجود نبودن یکی از آنها) را خرد کنید

گام ۱۱

به این شکل

گام ۱۲

مقداری دیگر فلفل دلمه را خرد کنید

گام ۱۳

و مانند شکل روی پنیر بریزید

گام ۱۴

شام حاضری شما آماده است. همراه با نان یا حتی بیسکوئیت میل کنید|گورمند|

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها