رولت حلوا در مراسم ختم و فوت نزدیکان کاربرد بسیار دارد اما تنها استفاده آن در این مراسم نیست؛ خودتان هم می‌توانید به عنوان دسر در خانه از خوردنش لذت ببرید. طرز تهیهٔ آن هم بسیار ساده است.
کد خبر: ۶۰۵۲۷۷

مواد لازم برای حلوا:

روغن مایع ۲۰۰ میلی لیتر
کره ۱۵۰ گرم
آرد ۳۰۰ گرم
پودر هل یک قاشق چایخوری
نان میکادو به میزان لازم
مغز پسته یا خلال بادام به مقدار لازم

مواد لازم برای شربت:

شکر ۶۰۰ گرم
آب سه پیمانه
گلاب نصف پیمانه

طرز تهیه:

شکر، آب و گلاب را در ظرفی با هم مخلوط کرده، روی حرارت بگذارید و آرام و مدام مواد را هم بزنید تا شکر کاملا در آب و گلاب حل شود.
آرد، کره و روغن را درون ظرفی دیگر ریخته، روی حرارت بگذارید و با حرارت ملایم تا حدی تفت دهید که رنگ آرد تغییر کند و کمی قهوه‌ای‌تر شود.
اکنون شربت را کم کم به آرد اضافه کنید و همچنان به هم زدن مواد ادامه دهید تا آب اضافی تبخیر شده، مواد حلوا کاملا جمع شوند.
در آخرین مرحله پودر هل را اضافه کنید.
حلوای آماده شده را در حالی که همچنان داغ است روی نان میکادو بگذارید، روی آن مقداری مغز پسته یا خلال بادام بپاشید و نان را دور آن بپیچید (اصطلاحاً رول کنید).
بعد از آن، بگذارید رولت خنک شود تا کار برش زدن آسان شود. رولتهای برش زده را در ظرفی مناسب بچینید و روی آن را نیز سلفون بکشید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
فاطمه
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۲
۰
۰
سلام.خوب بود.بس زعفرانش كو؟
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها