به گزارش جام جم سرا به نقل از ایسنا- متخصصان انجمن دندانپزشکان آمریکا مزایای زیر را در خصوص جویدن آدامسهای بدون قند مطرح میکنند:
- جویدن آدامس باعث میشود میزان تولید بزاق دهان افزایش یابد که همین امر میتواند به از بین بردن اسیدهایی که به دندانها آسیب میرساند، کمک کند.
- افزایش بزاق باعث افزایش کلسیم و فسفات در دهان میشود و از این طریق مینای دندان تقویت خواهد شد.
- آدامسهای بدون قند حاوی شیرینکنندههایی از قبیل آسپارتام، سوربیتول یا مانیتول است که باعث کرم خوردگی دندان نمیشود.
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد