متخصصان انجمن دندانپزشکان آمریکا گفته‌اند اگر می‌خواهید به سلامت دهان خود کمک کنید و جلوی آسیبهای دندانی را بگیرید، بهتر است آدامس‌های بدون قند بجوید.
کد خبر: ۶۰۴۲۰۹

به گزارش جام جم سرا به نقل از ایسنا- متخصصان انجمن دندانپزشکان آمریکا مزایای زیر را در خصوص جویدن آدامس‌های بدون قند مطرح می‌کنند:
- جویدن آدامس باعث می‌شود میزان تولید بزاق دهان افزایش یابد که همین امر می‌تواند به از بین بردن اسیدهایی که به دندان‌ها آسیب می‌رساند، کمک کند.
- افزایش بزاق باعث افزایش کلسیم و فسفات در دهان می‌شود و از این طریق مینای دندان تقویت خواهد شد.
- آدامس‌های بدون قند حاوی شیرین‌کننده‌هایی از قبیل آسپارتام، سوربیتول یا مانیتول است که باعث کرم‌ خوردگی دندان نمی‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها