مواد لازم : آرد: ۳ قاشق غذاخوری کره: ۳ قاشق غذاخوری شکلات خرد شده: ۱ پیمانه شیر: ۱ پیمانه تخم مرغ: ۴ عدد وانیل: ۱ قاشق چای خوری شکر: ۱/۴ پیمانه
کد خبر: ۶۰۳۵۵۴

طرز تهیه سوفله شکلات:

- قبل از آماده شدن مواد کیک، فر را در دمای ۱۸۰ سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن میکنیم.
- کره را در تابه‌ای ریخته و روی شعله ملایم گاز قرار میدهیم تا آب شود.
- آرد را ۲ بار الک کرده، آرام آرام به کره آب شده اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملاً یکنواخت شود.
- شیر را آرام آرام به آرد اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا مایه یکنواختی بدست آید. سپس به مدت ۲ دقیقه روی حرارت میگذاریم تا بجوش آید و غلیظ شود.
- مایه آماده شده را از روی گاز برداشته و شکلاتها را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملاً حل شوند.
- زرده‌های تخم مرغ را دانه دانه به مواد آماده شده اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملاً حل شوند.
- سفیده‌های تخم مرغ و شکر را جداگانه در کاسه ریخته و با سرعت بالای هم زن آنقدر میزنیم تا سفت شده و مانند فوم شود.
- سفیده تخم مرغ و سس شکلات آماده شده را با هم مخلوط میکنیم.
- ظرفهای سوفله را با کره چرب کرده و تا ۳/۴ آن را از مواد سوفله شکلات آماده شده، پر میکنیم و در سینی فر قرار میدهیم.
- سینی فر را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر میگذاریم. (کنار سوفله‌ها باید سفت، و وسط آن نرم باشد)
- سوفله شکلاتهای آماده را میتوانیم با یک قاشق خامه یا شکلات داغ تزیین کرده و سرو نماییم.

نکته:
- داخل ظرف های سوفله را می توانیم کاغذ روغنی گذاشته، و چرب کنیم. سپس از مواد سوفله داخلش بریزیم.
>> نون و آب

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
شیوا
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۶
۰
۰
با سلام.ای دسر را درست كردم اما متاسفانه هم بوی تخم مرغ میداد و هم لاستیكی وبدون پف بود در كل غیر قابل خوردن بود
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها