دیگچه و شُله مشهد معروف است. دیگچه را در این شهر در وعده‌های غذایی جداگانه و بیشتر هنگام صرف صبحانه یا عصرانه میل می‌کنند که بدین گونه هم نوعی غذا به شمار می‌رود هم نوعی دسر.
کد خبر: ۵۸۳۷۶۴

مواد مورد نیاز:

برنج نیم دانه: ۲۵۰ گرم
شکر: ۲۵۰ گرم
هل: ۱۰ گرم
شیر: ۲ لیتر
زعفران: به مقدار کم

طرز تهیه:

برنج نیم دانه را ۲-۳ ساعت خیس کنید، آب آن را خالی کرده و برنج را با شیر بگذارید آرام بجوشد تا برنج حالت خمیری پیدا کند.
شکر و هل را اضافه کنید، سپس شعله را بسیار کم کنید و دم کنی روی دیگ بگذارید و یک ساعت اجازه دهید، دیگچه دم بکشد.
دیگچه را همان طور گرم در یک ظرف مستطیل شکل پهن کنید و روی آن پودر پسته بپاشید. وقتی خنک شد با کارد برش دهید و سر سفره بیاورید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
زهرا
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۱/۳۰
۰
۰
توش باید كره هم بزنید ما كه مشهدی هستیم كره كمی می زنیم

نیازمندی ها