مواد مورد نیاز:
برنج نیم دانه: ۲۵۰ گرم
شکر: ۲۵۰ گرم
هل: ۱۰ گرم
شیر: ۲ لیتر
زعفران: به مقدار کم
طرز تهیه:
برنج نیم دانه را ۲-۳ ساعت خیس کنید، آب آن را خالی کرده و برنج را با شیر بگذارید آرام بجوشد تا برنج حالت خمیری پیدا کند.
شکر و هل را اضافه کنید، سپس شعله را بسیار کم کنید و دم کنی روی دیگ بگذارید و یک ساعت اجازه دهید، دیگچه دم بکشد.
دیگچه را همان طور گرم در یک ظرف مستطیل شکل پهن کنید و روی آن پودر پسته بپاشید. وقتی خنک شد با کارد برش دهید و سر سفره بیاورید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: