فوت‌و‌فن‌های پخت یک غذای پاییزی رژیمی و خوش‌طعم

تاس‌کباب خوشمزه‌تر از کباب!

تاس کباب غذایی است که بیشتر ما را یاد مادر بزرگ ها می اندازد . اما علاوه بر اینکه غدای خوشمزه ای است ، غذای سالمی هم هست . سرآشپز ما امروز طرز تهیه ان را یادآوری می کند .
کد خبر: ۵۶۸۰۱۵

مواد لا‌زم :

گوشت سردست یا ران: 750 گرم

سیب‌زمینی: نیم‌کیلو

به: نیم‌کیلو

آلو خشک: نیم‌کیلو

روغن: 150 گرم

رب‌گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری

گردغوره: دو قاشق‌سوپخوری

نمک، فلفل و ادویه: به مقدار کافی‌

طرز تهیه:

آلو را بشویید و خیس کنید. پیاز را پوست بگیرید و به صورت حلقه‌های نازک ببرید. پوست به را هم بگیرید و به اندازه پره‌های پرتقال ورقه‌ورقه و سیب‌زمینی‌ها را هم حلقه‌حلقه کنید و گوشت سردست را هم تکه‌‌تکه نمایید.

2 قاشق روغن را ته قابلمه بریزید و دو ردیف پیاز حلقه‌حلقه را در آن تفت دهید. روی پیازها را یک ردیف گوشت بچینید و کمی آلو روی آن بریزید و چند تکه به را هم روی مواد بچینید.

همین‌طور مواد را در قابلمه بچینید و در آخر سیب‌زمینی‌ها را بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد. در موقع کشیدن تاس‌کباب مراقب باشید مواد با یکدیگر مخلوط نشود.

newsQrCode
برچسب ها: تاس کباب آشپزی
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها