jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۵۶۷۶۵۵   ۱۳ خرداد ۱۳۹۲  |  ۱۲:۳۸

ورساق"در کردی به معنای «کلوچه محلی» است که خیلی ساده تهیه می شود و به فر نیاز ندارد بنابراین همه خانواده‌ها می‌توانند آن را تهیه و برای میهمانی‌هایشان استفاده کنند. ورساق شیرینی‌ای متعلق به خطه کردستان و در واقع قطاب کردی است .

مواد لازم :

آرد  : 500 گرم                                

شکر  : 100 گرم

شیر  :  1 لیوان

تخم‌مرغ  :  1 عدد   

رازیانه   :   نصف قاشق سوپ خوری

روغن برای سرخ کردن  :   به میزان لازم 

 

مواد لازمبرای مواد لای ورساق:

دارچین :2 قاشق سوپ خوری                

هل ساییده شده :قاشق مربا خوری                 

گلاب : 1 قاشق مربا خوری

گردوی چرخ شده : 2/1 لیوان 

شکر : 1 لیوان

طـرز تـهـیـه:

* ابتدا آرد، نمک، رازیانه و شکر را با هم مخلوط و بعد تخم‌مرغ، شیر و زعفران دم‌کرده را اضافه کنید و خمیر به دست آمده را خوب ورز دهید. آن قدر ورز دادن را ادامه دهید تا خمیر به دستتان نچسبد.

* برای تهیه مواد داخل شیرینی، دارچین، هل پودر شده، گلاب، گردو و شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

* خمیر آماده شده را با وردنه به صورت ورقه‌ای نازک درآورید و با سر لیوان آن را دایره دایره برش دهید.

* با قاشق از مواد داخل شیرینی وسط هر یک از دایره‌ها بگذارید و آن را ببندید.

* روغن را داغ کنید و شیرینی‌ها را در آن سرخ و از روغن خارج کنید و روی حوله یک‌بار مصرف بگذارید تا روغن آن گرفته شود. به این ترتیب شیرینی شما آماده خوردن خواهد بود.

7 راز ورساق

1. خمیر ورساق باید بوی زعفران بدهد، بنابراین در ریختن زعفران در این خمیر دست و دلبازی به خرج دهید.

2. خمیر ورساق نباید به دست بچسبد بنابراین آن را خوب ورز دهید و اگر احساس می‌کنید چسبناک است، روی آن آرد بپاشید و به ورز دادن ادامه دهید.

3. اگر خمیر سفت شد به آن کمی شیر یا زعفران دم‌کرده اضافه کنید.

4. روغنی که برای سرخ کردن این شیرینی استفاده می‌کنید، می‌تواند روغن محلی، کره یا روغن مخصوص سرخ کردن باشد. البته 2 روغن اول، طعم بهتری ایجاد خواهند کرد.

5. برای تزیین این شیرینی، بهتر است از پودر قند و دارچین استفاده کنید.

6. اگر می‌خواهید شیرینی‌ها تردتر شوند، بهتر است روی آن‌ها با قلم‌مو کمی تخم‌مرغ بزنید. لزومی ندارد زرده و سفیده را جدا کنید و می‌توانید محتویات یک تخم‌مرغ را پس از مخلوط کردن، روی شیرینی‌ها بمالید.

7. برای نگهداری شیرینی،‌ بهتر است آن را در یخچال بگذارید، البته اگر روی شیرینی‌ها تخم‌مرغ زده‌اید، بهتر است آن را همان روز میل کنید در غیر این صورت می‌توانید آن‌ها را در ظرف شیشه‌ای درداری بچینید و در یخچال بگذارید.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
نگاه طالبان به ابتکار صلح منطقه‌ای

نگاه طالبان به ابتکار صلح منطقه‌ای

موضوع دیدار هیات طالبان با مقامات جمهوری اسلامی از منظرهای مختلفی قابل بررسی است. شاید ریشه اصلی این مساله به روابط بین طالبان و آمریکا برگردد.

مشتری بانک درگیر شناسه شهاب نیست

مشتری بانک درگیر شناسه شهاب نیست

کد یا شناسه شهاب همان شناسه‌ای است که بانک‌ها مشتری را از طریق آن شناسایی می‌کنند،یعنی برای اشخاص حقیقی کد ملی، اشخاص حقوقی شناسه ملی و برای اتباع خارجی همان شماره فراگیر اتباع خارجی است.

فرانسه بر مدار سیاست اجبار

فرانسه بر مدار سیاست اجبار

سیاست‌های فرانسه طی سال‌های گذشته تابعی از سازوکارهای دیپلماسی اجبار،‌ همکاری‌های حقوقی و فشارهای سیاسی علیه ایران بوده است.

گفتگو

بیشتر
پشت صحنه یک «دعوت نحس»

گزارش جام‌جم از تولید جدیدترین سریال ماورائی تلویزیون که بعد از مدت‌ها قرار است روی آنتن برود

پشت صحنه یک «دعوت نحس»

راه میانبر رشد کسب‌وکار

گفت‌وگو با دکتر علی رودگر، از پایه‌گذاران هک رشد کسب‌وکار در ایران که موجب رشد بسیاری از کسب‌وکارهای نوپا و بزرگ‌ مقیاس کشور شده است

راه میانبر رشد کسب‌وکار

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
اسرار یک سکه مجازی

اگر از بیت‌کوین، ارزش آن، قوانین خرید و فروش و جزئیات دیگر آن خبر ندارید، این گزارش را بخوانید

اسرار یک سکه مجازی

غائله غربالگری

انتشار اخبار تایید نشده درباره حذف غربالگری اجباری با واکنش‌های مختلفی روبه‌رو شد

غائله غربالگری

پیشخوان

بیشتر