آگاهی‌هایی از زبان یک متخصص علوم و صنایع غذایی:

آنچه باید در‌مورد پاستا بدانید

اگر پاستاهایی که می‌پزید خوب و خوشمزه از آب در نمی‌آید این مطلب برای شماست . احتمالاً دیده‌اید که ماکارونی یا دیگر پاستاهای بعضی‌ها خیلی خوشمزه می‌شود..باید بدانید این خوش طعمی بی دلیل نیست و ترفندهایی دارد .
کد خبر: ۵۶۳۸۳۸

در این مطلب روش های ساده‌ای ارائه می‌دهیم که به خوش طعم شدن پاستاهای شما کمک می‌کند.

 پاستاهای خوبی انتخاب کنید

هر پاستایی بنا به شکل و اندازه‌ی خود سُس متفاوتی می‌خواهد. برای انواع لوله‌ای شکل پاستاها باید سس‌های غلیظ‌‌ تری آماده کنید.

برای پاستاهای نازک مثل اسپاگتی‌ها و ماکارونی‌های معمولی سُس‌های رقیق‌تر با روغن و گوجه فرنگی رنده شده مناسب‌تر است.

 پاستاها را با حرارت بالا بپزید

زمانی که آب جوش می‌آید و پاستاها را داخل آن می‌ریزید حواستان باشد که شعله‌  گاززیاد باشد و حالت جوشیدن آب بعد از اضافه کردن پاستاها نیز ادامه داشته باشد. این کار باعث می‌شود که پاستاها یکدست پخته شوند.

 از جوشاندن زیاد پاستاها بپرهیزید

 پاستاها را تا زمانی در آب بجوشانید که به اصطلاح به دندان بیایند. پاستاها نباید زیاد جوشانده و نرم شوند. یادتان باشد که پاستاها تا کمی بعد از آب کش شدن نیز به روند پختن ادامه می‌دهند. برای همین اگر زیاد بجوشانیدشان خیلی نرم و به اصطلاح شفته می‌شوند.

پاستاها را آب نکشید

 بعضی‌ها عادت دارند که بعد از آب کش کردن پاستاها، آن‌ها را زیر آب می‌گیرند و حسابی شستشو می‌دهند. این کار اشتباه است. بعد از این که پاستاها نرم و آب کش شد بلافاصله آن‌ها را در ظرف حاوی سس بریزید. هیچ وقت پاستاهای پخته را آب نکشید زیرا نشاسته‌ی آن‌ها از بین می‌رود و به خوبی با سس مخلوط نمی‌شوند.

 به پاستاهایتان کمی پنیر رنده شده اضافه کنید

 کمی پنیر پارمسان روی پاستاهایتان رنده کنید. این کار باعث خوشمزه تر شدن آن‌ها می‌شود. می توانید  کمی روغن زیتون نیز برای خوش طعم شدن به پاستاها اضافه کنید.

تبیان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها