"یخ ماست "یک دسر قدیمی ایرانی است که امروزه کمتر استفاده می شود ،شاید شما هم از این دسر میل نکرده باشید. پس همین امروز آن را تهیه کنید و از خوردن یک دسر سالم و خوشمزه لذت ببرید .
کد خبر: ۵۶۱۹۶۰

مواد لازم :

ماست پر چرب: 4 پیمانه

شکر: نیم پیمانه

کشمش بی دانه خیس شده : نیم پیمانه

خلال بادام 2: قاشق غذاخوری

مغز پسته نیم کوب: 2 قاشق غذاخوری

مغز گردو نیم کوب:2 قاشق غذاخوری

گلاب: به مقدار لازم

طرز تهیه :

در یک ظرف شیشه ای یا لعابی ماست و شکر را مخلوط کرده و با قاشق چوبی هم بزنید تا شکر حل شود.

سپس مغز گردو ،خلال بادام،پسته نیم کوب و کشمش را به ماست اضافه نمایید و هم بزنید.

سپس به مقدار دلخواه گلاب به یخ ماست بیفزایید.یخ ماست را در ظرفی که می خواهید سر میز ببرید ریخته و در فریزر بگذارید.دقت نمایید یخ ماست کاملا یخ نزند، فقط به اندازه ای که سطح آن یخ بسته و به حالت ژله ای درآید کافی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها