مواد لازم:
فیله مرغ : چهار عدد
هویج :دو عدد
گوجهفرنگی مینیاتوری: 100 گرم
نمک، آویشن و زعفران :ه میزان لازم
Baby corn (ذرت جوان) :به میزان لازم
فلفل دلمه ای رنگارنگ : ااز هررنگ یک عدد
طرز تهیه:
ابتدا فیله مرغ را به قطعات کوچک برش زده و با زعفران، نمک و آویشن مزهدار کنید.سپس هویجها را با قالب های کوچک شکلدار قالب زده و کمیآنها را بپزید. همه مواد را به سیخ زده و یا در تابه با حرارت ملایم سرخ کنید.اگر به فلفل دلمهای علاقه دارید میتوانید فلفل را هم قالب زده و همراه مواد به سیخ بکشید .
آشپزی آنلاین
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر