اگر قصد دارید گوش خود یا دختر کوچکتان را سوراخ کنید تا بتوانید چند گوشواره زیبا به گوش او بیاویزید، چند توصیه‌ کاردبردی را پیش از سوراخ کردن گوش و انتخاب گوشواره بخوانید تا کارتان راحت‌تر شود.
کد خبر: ۵۵۷۹۴۷

 

متخصصان پوست ومو هشدار می‌دهند که سوراخ کردن لاله گوش خطرناک است و بهتر است همان قسمت نرمه گوش سوراخ شود.
 
فقط نرمه گوش را سوراخ کنید
نرمه همان قسمت پایینی گوش است. این ناحیه یکی از بهترین نواحی بدن برای آویزان کردن آویز و گوشواره است. بسیاری از مادران وقتی کودکشان کمی بزرگ‌تر می‌شود، به فکر می‌افتند که گوش کودک را سوراخ کنند. در کشور ما، مرسوم است که این کار در سنین کودکی انجام شود. پیش از این وسایل مدرن امروزی وجود نداشت و با استفاده از نخ و سوزن، گوش دختر بچه خانواده را سوراخ می‌کردند. 
 
پیش از سوراخ کردن گوش بخوانید
این روز‌ها مادران، کمتر گوش دختربچه‌شان را در خانه سوراخ می‌کنند. ولی به هرحال، برای سوراخ کردن گوش کودکان بهتر است مراکز درمانی مجاز را که از استریل بودن وسایل و تجهیزات آن مطمئن هستید، انتخاب کنید؛ زیرا امکان انتقال هپاتیت، ایدز و کزاز با وسایل آلوده وجود دارد.
نکته دیگری که نباید فراموش کنید این است که پیش از سوراخ کردن گوش کودکتان، او را حتما نزد پزشک ببرید و از او راهنمایی‌های لازم را بگیرید. سوراخ کردن گوش در شرایط استریل، در مجموع عملی کم‌خطر است اما در مورد بعضی از افراد که مستعد عفونت هستند؛ مانند بیماران دیابتی یا افرادی که کورتون مصرف می‌کنند یا افرادی که بیماری‌هایی دارند که خونشان براحتی منعقد نمی‌شود و احتمال خونریزی در آن‌ها بالا است یا افرادی که داروهای ضدانعقاد خون مصرف می‌کنند، ممکن است این مسئله دردسرساز شود و بهتر است پزشک در این موارد نظارت دقیق داشته باشد. 
 
راهنمای انتخاب گوشواره مناسب
ما اکثرا فکر می‌کنیم در انتخاب جواهر، فقط مدل آن مهم است و چیزی را که در نگاه اول خوشمان بیاید می‌خریم و می‌پوشیم؛ غافل از اینکه یک انتخاب غلط می‌تواند چهره و ظاهر ما را نامتناسب نشان دهد.
در مورد گوشواره هم شکل و ترکیب صورت، اندازه گردن و وجود چین‌های روی گردن که بر اثر سن یا افزایش وزن وجود دارد بسیار مهم است. برخی نکات مهم برای انتخاب گوشواره مناسب از این قرار است: 
۱- اگر صورتی کشیده دارید، می‌توانید از گوشواره‌های چلچراغی و حلقه‌های بزرگی که آویز دارند و همچنین گوشواره‌های دکمه‌ای یا میخی را استفاده کنید. 
۲- گوشواره‌های گرد و آویز صورت را چاق‌تر و چین‌های روی گردن را بیشتر نشان می‌دهند؛ پس اگر صورتی گرد و چاق دارید، از مدل‌های بزرگ و گرد بپرهیزید. 
۳- اگر صورتی گرد با چین‌ها و غبغب آویزان دارید، از مدل‌های گوشواره دکمه‌ای یا حلقه‌ای کوچک دوری کنید. 
۴- اگر گردن کوتاهی دارید، از مدل گوشواره‌های آویز بلند هرگز انتخاب نکنید؛ چون گردن شما را کوتاه‌تر نشان می‌دهد. 
۵- گوشواره‌های حلقه‌ای ساده به اندازه متوسط، برای هر شخص مناسب است. 
۶- اگر می‌خواهید در موقعیتی جدی و تخصصی باشید، هرگز گوشواره‌های بزرگ و شلوغ را به گوشتان آویزان نکنید. بهتر است به جای گوشواره، از گردن‌بند، دست‌بند یا سنجاق سینه استفاده کنید. 
 
توصیه‌های ایمنی برای سوراخ کردن گوش
البته اگر مراقبت‌های لازم بعد از این عمل ساده را درست انجام ندهید؛ گوشواره را  نمی‌توانید در گوش خود نگه دارید؛ پس تا وقتی‌که زخم گوش‌هایتان کاملا خوب نشده است، به این موارد توجه کافی داشته باشید: 
۱- اگر قصد دارید گوشواره‌ای غیر از جنس طلا به گوشتان بیندازید، حتما با فردی که گوشتان را سوراخ می‌کند مشورت کنید و از درستی انتخاب گوشواره خود مطمئن شوید.
۲- اگر پوست حساسی دارید، احتمالا تنها گزینه مناسب برای شما گوشواره‌ای از جنس طلا یا نقره مرغوب است. یادتان باشد که قبل از لمس کردن گوش‌هایتان، دست خود را بشویید. این کار احتمال عفونت و گسترش آلودگی را کاهش می‌دهد. 
۳- گوشواره‌هایتان را باید روزی دوبار (یک بار صبح و یک بار شب) تمیز کنید. 
۴- برای تمیز کردن اطراف سوراخ گوش نیز از محلول ضد عفونی کننده مخصوص گوش استفاده کنید. محلول را روی تکه پنبه‌ای بمالید و ناحیه بین گوش و گوشواره را تمیز کنید. 
۵- چند بار در روز، گوشواره را در گوشتان بچرخانید؛ این کار مانع از چسبیدن گوشواره به زخم سوراخ گوش می‌شود. 
۶- گوشواره را تا زمان مشخصی در گوش نگه دارید. شما باید حداقل بین ۴ تا ۶ هفته بعد از عمل سوراخ کردن گوش از گوشواره استفاده کنید، وگرنه زخم تازه، جوش می‌خورد و سوراخ ناپدید می‌شود. 
۷- اگر بعد از گذشت یک روز از سوراخ کردن گوشتان قرمزی و تورم یا درد مشاهده کردید، با احتمال اینکه علایم عفونت است، به پزشک عمومی مراجعه کنید. 
۸- یادتان باشد که در مدت ترمیم گوش، از هیچ نوع افشانه مخصوص مو یا خوشبوکننده و ادکلن استفاده نکنید. درضمن، تا قبل از درمان محل، با گوشواره‌هایتان بازی نکنید و آن را نکشید تا باعث پشیمانی نشود!
>> ماهنامه شهرزاد
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها