حریره جو با سیب و خرما
مواد لازم:
سیب پوست کنده و خرد شده: 1,4 فنجان
خرمای جدا شده از هسته: 4 قاشق غذاخوری
آب: 2,3 فنجان
شیر: 2 قاشق غذاخوری
روش تهیه:
بلغور جو، سیب و خرما را همراه با آب در تابه بریزید و 5 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید. در همین حال شیر را در یک تابه حرارت دهید. جو را داخل آن بریزید تا جوش بیاید. سپس 3 تا 4 دقیقه با حرارت کم بگذارید بپزد و مدام آن را هم بزنید. آنگاه مواد را با هم مخلوط کنید و همه را در مخلوط کن بریزید تا کاملا نرم و یکدست و قابل خوردن برای کودک شود (دقت کنید که هیچ یک از مواد به صورت تکه در غذا نباشد و له شده و نرم شده باشد)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین: