در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سیبزمینی (پخته و له شده): 4 عدد
ذرت (پخته شده): یک پیمانه
کنجد (بو داده): یک قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو ترش: یک قاشق غذاخوری
پودر جوز هندی: یک قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری
نمک :2 قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
پودر نان: 3 پیمانه
پنیر سفید (رنده شده)
مواد لازم برای تهیه خمیر:
آرد سفید: یک و نیم پیمانه
نمک: 2 قاشق چایخوری
آب: 2 پیمانه
طرز تهیه: لوبیا سفید را از شب قبل خیس میکنیم. بعد با کمی آب آن را میپزیم تا بخوبی نرم شود. سپس آب آن را گرفته و لوبیا را به صورت له و خمیر در میآوریم. بعد در یک کاسه بزرگ تمام مواد شامل: کدو سبز و هویج رنده شده، سیبزمینی لهشده، کنجد، فلفل سیاه، جعفری خرد شده، پودر جوزهندی، پنیر سفید رنده شده، ذرت پختهشده، آبلیمو ترش و نمک را خوب با هم ترکیب میکنیم و از این ترکیب حدود 10 الی 12 عدد کوفته درست میکنیم.
بعد آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و سپس با آب سرد ترکیب میکنیم تا مایع مناسبی که کمی غلظت داشته باشد به دست آوریم. کوفتهها را در مایه ذکر شده فرو میکنیم و سپس در پودر نان میغلتانیم. اکنون روغن را در ظرف کوچک و مناسبی داغکرده و با احتیاط کوفتهها را در روغن فراوان سرخ میکنیم تا رنگ آنها طلایی شود. بعد در ظرفی مناسب میچینیم. همچنین میتوانیم دورتادور آن را با جعفری تازه تزیین کرده و به صورت گرم سرو کنیم. این کوفتهها را میتوانیم با سس خرما یا تمرهندی مصرف کنیم.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر