کد خبر: ۴۷۲۴۱۰

سیب‌زمینی (پخته و له شده): 4 عدد

ذرت (پخته شده): یک پیمانه

کنجد (بو داده): یک قاشق غذاخوری

جعفری تازه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

آب‌لیمو ترش: یک قاشق غذاخوری

پودر جوز هندی: یک قاشق چایخوری

پودر فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری

نمک :2 قاشق چایخوری

روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

پودر نان: 3 پیمانه

پنیر سفید (رنده شده)

مواد لازم برای تهیه خمیر:

آرد سفید: یک و نیم پیمانه

نمک: 2 قاشق چایخوری

آب: 2 پیمانه

طرز تهیه: لوبیا سفید را از شب قبل خیس می‌کنیم. بعد با کمی آب آن را می‌پزیم تا بخوبی نرم شود. سپس آب آن را گرفته و لوبیا را به صورت له و خمیر در می‌آوریم. بعد در یک کاسه بزرگ تمام مواد شامل: کدو سبز و هویج رنده شده، سیب‌زمینی له‌شده، کنجد، فلفل سیاه، جعفری خرد شده، پودر جوزهندی، پنیر سفید رنده شده، ذرت پخته‌شده، آب‌لیمو ترش و نمک را خوب با هم ترکیب می‌کنیم و از این ترکیب حدود 10 الی 12 عدد کوفته درست می‌کنیم.

بعد آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و سپس با آب سرد ترکیب می‌کنیم تا مایع مناسبی که کمی غلظت داشته باشد به دست آوریم. کوفته‌ها را در مایه ذکر شده فرو می‌کنیم و سپس در پودر نان می‌غلتانیم. اکنون روغن را در ظرف کوچک و مناسبی داغ‌کرده و با احتیاط کوفته‌ها را در روغن فراوان سرخ می‌کنیم تا رنگ آنها طلایی شود. بعد در ظرفی مناسب می‌چینیم. همچنین می‌توانیم دورتادور آن را با جعفری تازه تزیین کرده و به صورت گرم سرو کنیم. این کوفته‌ها را می‌توانیم با سس خرما یا تمرهندی مصرف کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها