در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده معانی افزود: کاهش مقدار مصرف نمک در رژیم غذایی باعث بهبودی التهاب راههای تنفسی و افزایش اکسیژن ورودی به جریان خون میشود.
معانی با بیان اینکه مصرف بالای نمک باعث کاهش فعالیتهای ریوی میشود، خاطرنشان کرد: غذاهای پر نمک منجر به بروز مشکلاتی مثل فشار خون بالا، تورم ریوی و انسداد مسیر تنفسی میشود.
کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: مصرف نمک زیاد همچنین باعث افزایش احتباس مایعات در بدن می شود و کاهش آن در این شرایط حدود دو لیتر از مایعات بدن (دو کیلو گرم از وزن بدن) را کاهش می دهد.
معانی افزود: در بسیاری از خانم هایی که دچار ورم قوزک پا و تنگ شدن انگشتر در دستشان هستند، با کاهش مصرف نمک در غذای خود، ورم بدن آنها بسیار کاهش می یابد.(ایرنا)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: