عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مصرف آلو، انگور، کشمش، گوجه‌فرنگی، اسفناج، سیر، تربچه و کلم به بازگشت حافظه از دست رفته کمک می‌کند. احمدرضا درستی مطلق در گفتگو با فارس افزود: مواد غذایی حاوی آنتی‌‌اکسیدان‌ها به بازگشت حافظه از دست رفته کمک می‌کنند و برای بازیابی تعادل و هماهنگی حرکتی در سالمندان مفید است.
کد خبر: ۳۵۸۸۵۸

وی گفت: از مواد غذایی حاوی آنتی‌اکسیدان می‌توان به آلو، انگور (انگور سیاه) و کشمش، آلبالو، ذغال اخته، اسفناج، سیر، تربچه، کلم (پخته)، گوجه‌فرنگی و انواع توت (سیاه، توت‌فرنگی، تمشک) اشاره کرد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: مطالعات نشان داده است که عصاره 5 نوع میوه و سبزی شامل سیب‌زمینی، پرتقال، سیب،‌ تربچه بویژه گل کلم حاوی ماده‌ای به نام گلوکوسلات هستند که تاثیر آن مشابه داروهای درمان آلزایمر است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها