در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: در تهیه ظروف تفلون از کادمیوم استفاده میشود که از فلزات سنگین است و در ظروفی که استاندارد نباشند، میزان این فلز بیشتر است.
کشاورز گفت: مصرف غذا در ظروف تفلون مخصوصا ظروفی که مجددا تفلون کاری شده باشد، باعث میشود کادمیوم به مرور وارد غذا شود و احتمال سرطان، کوتاهی قد و ضایعات پوستی را افزایش دهد.
وی افزود: همچنین کادمیوم در ساخت هموگلوبین دخالت میکند و باعث کمخونی میشود. از آنجا که احتمال ورود کادمیوم به بدن از طریق ظروف تفلونی که هنگام پختوپز آسیب دیدهاند (کشیدن قاشق یا شستن غلط)، بیشتر است، بنابراین تاکید میشود از ظروفی که تفلون آنها کاملا سالم است، استفاده شود.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر