در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
این متخصص تغذیه افزود: استفادههای دیگر گردو در طبخ غذاها و شیرینیهاست. از روغن آنها در تهیه وارتیش، رنگهای نقاشی و صنایع آرایشی، از رنگ پوست گردو در رنگ مو و کدر کردن رنگ پوست، از پودر پوست گردو به عنوان پرکننده بعضی قسمتهای ساختمان و اسباببازیها استفاده میکنند.
صفوی اضافه کرد: مغز گردو دارای حدود 3 تا 4 درصد آب، 60 درصد روغن مایع که حاوی 2 اسید چرب ضروری آلفالینولئیک اسید (ALA) به میزان 2/3 درصد و لینولئیک اسید)LA( به میزان 32 درصد و دانه گردو حاوی 700 کیلوکالری در هر 100 گرم است.
وی افزود: میزان پروتئین دانه گردو 15 تا 20 گرم درصد گرم و حاوی مقدار کمی تانن است. مواد معدنی در 100گرم گردو که شامل املاح مختلف هستند، شامل آهن و روی هرکدام به میزان 3 میلیگرم، سدیم 2 میلیگرم، سلنیم یک میلیگرم و کلسیم، منیزیم، پتاسیم، مس و فسفر و از بیشترین ویتامینهای گردو میتوان ویتامینC وE را نام برد و حاوی مقداری فیبر است.
صفوی افزود: ترکیبات مهم و متعدد موجود در گردو حاکی از ارزشمند بودن آن و نشاندهنده خواص و اثرات وسیع آن است. گردو دارای خاصیت ضدمیکروبی، ضدقارچ و ضدکرم بخصوص کرمهای گرد و پهن، در کاهش التهاب ورمها از جمله آرتریت روماتوئید نیز موثر و روغن گردو دارای اثرات درمان زخم، التیام تاول، ضدآفتاب سوختگی و بعضی مشکلات پوستی است.
وی افزود: تحقیقی در چین نشان داد که روغن گردو در درد گوش میانی، اثراتی مشابه با نئومایسین را داراست. در قدیم از روغن گردو به عنوان رفع کولیک و مشکلات رودهای استفاده میکردند و در درمان اسهال و هموروئید نیز مفید بوده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس ساترا در بازدید از غرفه جام جم مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان
در گفتوگوی «جامجم» با علیرضا دهقان، کارگردان ایساتیس بررسی شد
گفتوگوی «جامجم» با محمدرضا صفدریان قهرمان یخنوردی جهان