گروه سلامت: تحقیقات نشان می‌دهد؛ مصرف ماهی به علت دارا بودن امگا 3 احتمال ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می‌دهد. دکتر علیرضا فرمندی، متخصص تغذیه در گفتگو با ایسنا گفت: امگا 3 باعث می‌شود که سلول‌های سرطانی پروستات به قسمت‌های دیگر مانند مغز استخوان صدمه نزند.
کد خبر: ۲۸۷۰۸۱

وی تصریح کرد: امگا 3 موجود در ماهی‌های چرب مانند ماهی قزل‌آلا و ماهی تن می‌تواند ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان را کاهش دهد. همچنین امگا 3 و امگا 6 سلامتی بدن را تضمین و از ابتلا به سلول‌های سرطانی پروستات که در بدن بسیار زیاد هستند جلوگیری می‌کند و مانع از انتشار آنها در تمام بدن می‌شود.دکتر فرمندی در ادامه تاکید کرد: افراد مبتلا به سرطان پروستات بهتر است که هفته‌ای 4 بار ماهی را در وعده‌های غذایی خود بگنجانند.وی سبزیجات، آجیل و دانه‌ها را از مهم‌ترین منابع امگا 6 عنوان و تصریح کرد: سرطان پروستات یکی از بیماری‌های شایع در میان مردان است و اگر کنترل نشود سالانه در حدود 3 هزار نفر را مبتلا خواهد کرد

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها