جام جم آنلاین - استفاده از مواد غذایی حاوی اسیدفولیک و یا قرص آن , در هنگام بارداری توسط خانمها احتمال ابتلا به بیماری «لب شکری» را در نوزادان کاهش می دهد.
کد خبر: ۲۵۱۶۹
در این بیماری یک شکاف طولی در قسمت سقف دهان نوزاد پدید می آید که ممکن است آثار آن بر روی لب بالا و یا حتی فک بالایی نوزاد نیز کاملا ملموس و محسوس باشد.
محققان دانشگاه پنسیلوانیای امریکا در تازه ترین تحقیقات خود ثابت کرده اند که استفاده زیاد از مواد غذایی حاوی اسیدفولیک برای مادرانی که خانواده آنها دارای نمونه های این بیماری بوده اند تا حدود زیادی می تواند از بروز آن در نوزادشان جلوگیری کند.
پیشتر ثابت شده بود که استفاده از فولیک اسید توسط مادران باردار از بروز بیماریهای Spina bifida (زائده در پشت کمر نوزاد) و اختلالات مغزی در کودکان جلوگیری می کند.
همچنین استفاده از اسیدفولیک احتمال ابتلا به سرطان خون در نوزادان و ابتلا به بیماری منگولیسم را به شدت کاهش می دهد.
هم اینک در بیشتر کشورهای پیشرفته و روبه رشد استفاده از فولیک اسید مخصوصا در سه ماهه اول بارداری به شدت توصیه می شود چرا که بیماری هایی چون «لب شکری» بودن نوزادان در همان 3 هفته اول بارداری ظهور می کند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها