در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گلابی آرامبخش، مسکن، تببر، مقوی و برطرفکننده تشنگی است، مصرف آن در زمان سحر به روزهداران پیشنهاد میشود.
تانن و پتاسیم موجود در گلابی، اسید اوریک را در بدن حل میکند، از این رو مصرف آن برای افراد مبتلا به نقرس و آرتروز مفید است.این میوه در رفع سوزش مجاری ادرار ناشی از عفونت و دفع سموم و سنگ مثانه مفید است.
قند موجود در آن (سوربیتول و فروکتوز) از خاصیت مسهلکنندگی برخوردار است و برای افراد دیابتی توصیه میشود.
فیبرهای نامحلول موجود در گلابی سبب کاهش کلسترول و نمک در بدن میشوند. همچنین این میوه به تصفیه خون و تعدیل فشار آن کمک میکند.گلابی به آسانی هضم و جذب میشود و دانههای بسیار ریز آن (بویژه نزدیک هسته) در دستگاه گوارش هضم نمیشود از این رو، با عبور از دستگاه گوارش، معده و روده را پاک میکند و همه مواد زاید باقی مانده را دفع میکند.
گلابی برای درمان بیماریهای سینه بسیار عالی است و اگر کمی گس باشد برای سینه بهتر است.
پوست گلابی به سبب قرار داشتن در معرض پرتو و نور خورشید ویتامین بیشتری دارد و بیشترین فیبر گلابی در پوست آن است.
گلابی ترشح بزاق را افزایش میدهد درنتیجه هضم غذا را آسان میکند؛ لذا پوره آن را برای سالمندان توصیه مینماییم.
گلابی چون میوهای آبدار است برای زیبایی پوست بسیار مفید است و در تقویت حافظه و تمرکز حواس موثر است.
گلابی یکی از میوههای ضدعفونیکننده و ضد مسمومیت است و این خاصیت به سبب ادرارآور و ملین بودنش است. افرادی که در ماه مبارک رمضان بیشتر دچار یبوست میشوند، خوب است در زمان بین افطار تا سحر 1 تا 2 عدد گلابی بخورند و بلافاصله 1 لیوان آب ولرم بنوشند تا خاصیت ملین آن قویتر شود.
فاخره بهبهانی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد