در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
زوفا اگرچه تلخ مزه است ولی به عنوان طعمدهنده مواد غذایی و همچنین در تهیه سس مورد استفاده قرار میگیرد.
در قرن 10 میلادی راهبان بندیکت برای اولین بار زوفا را به اروپا آوردند. در دین مسیح زوفا به عنوان یک گیاه مقدس شناخته شده و به دفعات در تورات از آن نام برده شده است. امروزه از عصاره این گیاه برای تطهیر اماکن مذهبی استفاده میشود.یونانیها برای درمان مشکلات تنفسی از زوفا استفاده میکردند، هندیها برای کاهش التهابات ناشی از سوختگی و تسکین زخمها و ایرانیها از آن به عنوان لوسیونی برای پوست بدن استفاده میکردند.
زوفا شباهت زیادی به گونه مرزنجوش دارد.
روغن زوفا 100درصد خالص بوده و از برگها، گل و دانه آن بهدست میآید. این روغن ضدعفونیکننده و ضدباکتری میباشد.
زوفا در نوشابهسازی و همچنین در صنایع آرایشی و بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.به علت نوش فراوانی که در گلهای این گیاه به وجود میآید در ردیف گیاهان مولد عسل اسانس زوفا خاصیت ضدقارچی و باکتریایی دارد. این اسانس در صنایع کنسروسازی، قرار دارد.
عسل حاصله از گلهای زوفا کیفیت بسیار مطلوبی دارد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: