انجیر از میوه‌هایی با قند بالاست که مانع از افت قند شده همچنین دانه‌های این میوه مانع از بروز یبوست می‌شود. این میوه حاوی مقادیر بالای آهن بوده، لذا بهتر است همراه با زیتون مصرف شود.
کد خبر: ۱۸۹۴۷۰
دکتر اعظم معتمدنیا، استاد دانشگاه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان این مطلب افزود: انجیر حاوی مقادیر زیادی آهن است که به هنگام جذب در روده به علت ترکیب آهن با اکسیژن موجود در خون احتمال اسید شدن آهن و بروز شکنندگی عروق و آسیب رساندن به جدار روده را به وجود می‌آورد.

وی با اشاره به این که اسید لینولئیک مانع از این فعل و انفعالات در روده می‌شود، افزود: روغن موجود در زیتون حاوی این نوع اسیدچرب بوده در نتیجه از بروز سکته‌ها و شکنندگی عروق جلوگیری می‌کند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها