گروه سلامت: یک متخصص گوارش هشدار داد: مصرف غذا‌های مانده، نمک‌زده، نگهداری غذا بیرون از یخچال، گوشت‌‌های کباب‌پز زغالی و ماهی‌‌های دودی، خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می‌دهد. دکتر دریانی در گفتگو با ایسنا با اشاره به شیوع بیشتر سرطان معده در روستاها به دلیل فقر اقتصادی و اجتماعی افزود: امروزه با نگهداری غذاها در یخچال، میزان شیوع این بیماری رو به کاهش است.
کد خبر: ۱۸۷۲۸۷

وی افزود: استفاده از غذا‌های سالم مانند سبزی و میوه باعث پیشگیری از این بیماری می‌شود؛ بویژه نقش ویتامین C  در این زمینه کاملا شناخته شده است.

دکتر دریانی با تاکید بر نقش میکروب هلیکوباکترپیلوری در ایجاد این بیماری گفت: اگر در فامیل سابقه ابتلا به سرطان معده وجود دارد، سایرین حتما باید از نظر وجود عامل ایجادکننده؛ یعنی هلیکوباکترپیلوری بررسی شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها