مرکز بهداشت آمریکا گفت غذاهایی که نمک و مواد نگهدارنده به آن افزوده می شود، سالیانه جان 100 هزار نفر را می گیرد.
کد خبر: ۱۵۴۵۹۶

به گزارش پایگاه اینترنتی الرایه، مرکز علوم و مراقبت از منافع عمومی به اداره تغذیه و داروی آمریکا هشدار داده که باید شرکت های غذایی را مجبور به کاهش میزان سدیوم موجود در غذا کند.
مایکل ژاکوبسن، مدیر این مرکز گفت نمک اضافی که رستوران ها به غذا اضافه می کنند باعث ابتلای مشتریان این مراکز به بیماری های قلبی، سکته مغزی، نارسایی کلیوی و مرگ زودرس می شود.
در همین حال انجمن پزشکان آمریکا اعلام کردند می توان با کاهش نیمی از نمک و سدیوم غذای رستوران ها، جان 150 هزار نفر آمریکایی را نجات داد.

جام جم آنلاین
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها