بسیاری از مردم انگلیس به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی در کشتارگاه های مرغ و جوجه دچار عفونت های معده ای و مسمومیت های غذایی شده اند.
کد خبر: ۱۴۲۳۶
متخصصان آزمایشگاه خدمات بهداشت عمومی دریافته اند که بسیاری از این جوجه ها طی مرحله کشتار، به باکتری کمپیلوباکتر آلوده می شوند. براساس گزارش شبکه خبری «بی .بی .سی »، این باکتری یکی از عوامل اصلی ابتلای مصرف کنندگان مرغ به عفونت های معده ای و مسمومیت های غذایی است . در صورت پخش غیرصحیح این نوع ماده غذایی ، احتمال بروز عفونت ها و مسمومیت های گوارشی افزایش می یابد. علت اصلی این امر، آلوده بودن و تماس جوجه ها با تجهیزات و ابزار موجود در کشتارگاه هاست که تنها راه مبارزه با آن رعایت استانداردهای بهداشتی است .
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها