اگر چای سیاه را به درستی مصرف نکنیم مشکلات فراوانی را برای بخش‌های مختلف بدن به وجود خواهد آورد.
کد خبر: ۱۳۲۶۰۴۸
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، مصرف هر گونه مواد خوراکی اگر به اندازه کافی و معقول باشد نه تنها خطری برای بدن ندارد بلکه مفید نیز است، اما چنانچه همین ماده خوراکی بیشتر از حد معمول و نادرست مصرف شود، مضرات بسیاری برای بدن در پی دارد.

مصرف چای برای بدن خطر دارد؟

چای سیاه نیز از این قاعده مستثنی نیست و مصرف بیش از حد آن آسیب‌های فراوانی به بدن وارد می‌کند.
اولین نقطه در بدن که مورد آسیب مصرف بیش از حد چای قرار می‌گیرد، مینای دندان است که به عنوان یکی از عوامل مهم در تیره شدن و پوسیدگی دندان به شمار می‌رود.

در چای سیاه ماده‌ای به نام تئین وجود دارد که موجب افزایش ضربان قلب می‌شود و مصرف بیش از حد آن برای افرادی که ضربان قلب آن‌ها بیشتر از ۸۰ است، توصیه نمی‌شود.

به دلیل وجود همین ماده در چای و درصورت مصرف بیش از حد موجب تهییج اعصاب و بروز عصبانیت شده و در برخی خانم‌ها موجب بروز اضطراب می‌شود.

از آنجا که چای سیاه حاوی مقادیر زیادی کافئین و تئین می‌باشد به افراد مبتلا به زخم معده توصیه می‌شود که مصرف آن را کاهش دهند و یا حداقل ۳ ساعت بعد از غذا چای بنوشند.


این مسئله مهم است که چای در چه ساعتی از روز مصرف شود و توصیه این است که به علت خالی بودن معده افراد یک ساعت قبل از غذا از نوشیدن چای پرهیز کنند.

بلافاصله بعد از غذا نباید چای مصرف شود، مصرف چای بلافاصله پس از غذا به کاهش جذب اسید فولیک، آهن و کلسیم در بدن منجر شده و به مرور مشکلاتی همچون پوکی استخوان در افراد را به دنبال خواهد داشت.

البته مصرف کم چای سیاه در طول روز به عملکرد بهتر کلیه و آرامش اعصاب کمک می‌کند و ما باید یاد بگیریم که هر ماده‌ای را به مقدار کم و به میزان تعیین شده مصرف کنیم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها