گزارش منتشر شده در یک مجله پزشکی به بررسی ارتباط میان میزان سطح واکسیناسیون علیه کووید-۱۹ در جوامع مختلف با کاهش خطر ابتلا پرداخته است.
کد خبر: ۱۳۲۰۶۰۶
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،  بر اساس گزارشی که در مجله نیچیر مدیسین منتشر شد، سطح بالاتری از واکسیناسیون علیه کووید-۱۹ با میزان پایین‌تری از عفونت با سارس-کوو ۲ در میان گروهی از افراد واکسینه نشده زیر ۱۶ سال ارتباط دارد.

یافته‌ها بر اساس تجزیه و تحلیل سوابق واکسیناسیون و نتایج آزمون ۱۷۷ جامعه متمایز جغرافیایی از ۶ دسامبر ۲۰۲۰ تا ۹ مارس ۲۰۲۱، نشان می‌دهد واکسیناسیون علیه کووید-۱۹ به محافظت از کسانی که واکسینه نشده‌اند، کمک کرده است.

آزمایش‌های بالینی و اقدامات واکسیناسیون نشان داده است واکسیناسیون همچنین می‌تواند انتقال را به دلیل تغییر در رفتار انسان افزایش دهد. به عنوان مثال افرادی که واکسینه شده‌اند ممکن است کمتر مراقب فاصله اجتماعی باشند یا ممکن است بعد از تماس با فرد مبتلا به کووید-۱۹ قرنطینه نشوند.

در این مطالعه محققان تغییرات در تعداد آزمایش‌های مثبت برای کووید-۱۹ را در هر جامعه بین فواصل زمانی مشخص ارزیابی کردند. آن‌ها دریافتند به طور متوسط، به ازای هر ۲۰ ٪ افزایش در تعداد افراد واکسینه شده در یک جمعیت مشخص، تعداد آزمایش‌های مثبت سارس-کوو ۲ در جمعیت واکسینه نشده در همان جامعه تقریبا دو برابر کاهش یافته است.

محققان هشدار می‌دهند یافته‌های آن‌ها احتمال مصونیت طبیعی به دست آمده از سارس-کوو ۲ را در نظر نمی‌گیرد. آن‌ها نتیجه گرفتند اگرچه حفاظت مربوط به واکسن از جمعیت واکسینه نشده دلگرم کننده است، اما برای درک اینکه آیا و چگونه کمپین‌های واکسیناسیون احتمال ایمنی گله و ریشه کنی بیماری را پشتیبانی می‌کند، مطالعات بیشتری لازم است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها