گاهی وقت‌ها هم کمی ناسالم!
طرز تهیه سوسیس بندری؛

گاهی وقت‌ها هم کمی ناسالم!

قلیه عدس یک غذای بسیار خوشمزه و خاص است که همه مواد غذایی که بدن شما نیاز دارد را می توانید از طریق آن به دست آورید.
کد خبر: ۱۳۱۷۸۳۷
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، قلیه عدس یک غذای بسیار خوشمزه و خاص است که همه مواد غذایی که بدن شما نیاز دارد را می توانید از طریق آن به دست آورید. 

مواد لازم برای تهیه قلیه عدس:
۲ لیوان عدس۱ عدد پیاز متوسط۱ عدد قلم گوسفندچند تکه گوشت گوسفند۴۰۰ گرم اسفناج پختهنمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم۳ قاشق غذاخوری برگ سیرکشک، سیر داغ، پیاز داغ، نعناع خشک برای تزیین

طرز تهیه و دستور پخت قلیه عدس:
 
۱. ابتدا قلم گوسفند را به مدت ۵ ساعت بجوشانید. قلم گوسفندی باید آنقدر بجوشد که همه عصاره آن خارج شود. سپس عدس و گوشت گوسفندی و عصاره قلم را در یک قابلمه روی هم بریزید و با کمی آب مخلوط کنید و  روی اجاق قرار دهید تا بجوشد. معمولا سه ساعت طول می کشد که گوشت و عدس کاملا بپزد و له شود. 
 
۲. حالا در یک تابه برگ سیر ، را با ادویه ها تفت بدهید. گوشت ها را ریش ریش کنید و یا با عدس بکوبید تا کاملا له شود. حالا اسفناج را به گوشت و عدس اضافه کنید. کمی آب داخل آن بریزید و منتظر باشید تا بجوشد و حسابی قوام بیاید. 

۳. بعد از قوام آمدن غذای شما آماده است می توانید آن را میل کنید. برای تزئین قلیه عدس از کشک، سیر داغ، پیاز داغ، نعناع خشک هم می‌توانید استفاده کنید. 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها