کد خبر: ۱۳۱۰۳۳۸

عوارض بعد از بالن زدن قلب

درمان عروق قلب

بالن زدن یا balloon angioplasty به معنای ترمیم و یا درمان عروق تغذیه کننده قلب است. با دلایل بالن زدن قلب و عوارض بعد از بالن زدن قلب از دید دکتر قلب تهران آشنا شوید.

دلایل ایجاد مشکلات قلبی چیست؟

هنگامی که چربی‌ها در درون شریان‌های خونرسان قلب جمع می‌شوند باعث ایجاد اختلالی به نام آترواسکروز یا تصلب شرایین می‌شود. با وجود آمدن این اختلال شریان‌ها قلب تنگ شده و عبور برای جریان خون به سمت قلب با مشکل مواقع می شود.

عوارض بعد از بالن زدن قلب

دلایل ایجاد مشکلات قلبی

کاهش جریان خون در قلب

به مرور زمان سرعت جریان خون در قلب کاهش پیدا می‌کند و امکان به وجود آمدن وضعیتی به نام آنژین برای قلب ایجاد می‌شود. در این زمان که شریان قلب مسدود یا تنگ می‌شود امکان به وجود آمدن وضعیت خطرناکی مانند حمله قلبی برای آن فرد بوجود می‌آید.

داروهای جلوگیری از درد آنژین

برای جلوگیری از این اتفاق بعضی از افراد از داروهایی برای جلوگیری از درد آنژین استفاده می‌کنند که زیر نظر متخصص می‌باشد. البته باید گفت که این داروها توانایی پاکسازی شریان‌های مسدود شده قلب را ندارند و برای کمتر شدن خطر ابتلا به حمله‌ی قلبی بهتر است درمان‌های بیشتری همچون بالن زن قلب انجام بشود.

می‌توانید با مراجعه به بهترین متخصص قلب تهران دکتر صابری همدانی از بوجود آمدن هر گونه مشکلات قلبی جلوگیری نمایید.

بالن زدن قلب چیست؟

برای باز کردن شریان‌های بسته شده‌ی قلب از روش بالن زدن قلب استفاده می‌شود. در این روش برای عریض تر شدن ناحیه بسته شده شریان قلب، از آنژیوپلاستی عروق کرونر که یک بالن کوچک و موقت است استفاده می‌شود.

عوارض بعد از بالن زدن قلب

بالن زدن یک روش عمومی برای باز کردن شریان‌های بسته شده قلب می‌باشد، اما همچنان با پیشرفت کردن تکنولوژی عوارضی در انجام این عمل وجود دارد. با مراجعه کردن به بهترین متخصص قلب می‌توانید از بروز دادن این خطرات تا حد ممکن جلوگیری نماید.

عوارض بعد از بالن زدن قلب به صورت زیر دسته بندی می‌شود:

ایجاد لخته های خونی بعد از بالن زدن قلب

پس از انجام عمل بالن زدن قلب در هفته یا ماه‌های اول لخته های خونی ممکناست درعروق کرونر و در لابه لای استنت قلب ایجاد شود که این لخته‌ها می‌توانند باعث مسدود شدن سرخرگ بشوند و با ایجاد این اتفاقحمله قلبی به بیمار دست می‌دهد.

برای کاهش خطرات ناشی از بالن زدن قلب و ایجاد لخته در استنت‌های قلب باید از داروهایی همچون آسپیرین ، پلاویکس یا کلوپیدوگرل و داروهای دیگری که باید متخصص قلب خوب در تهران آن را برای شما تجویز بکند استفاده کنید.

عوارض بعد از بالن زدن قلب

ایجاد لخته های خونی بعد از بالن زدن قلب

تنگ شدن مجدد شریان قلب بعد از بالن زدن

یکی دیگر از عوارض ناشی از بالن زدن قلب، تنگ شدن مجدد شریان قلب می‌باشد که بیشتر از 30 درصد افراد بعد از انجام این عمل با این مشکل مواجه می‌شوند. علت تنگ شدن مجدد شریان قلب این است که موادی از پشت استنت به داخل جریان خون آزاد می شود که باعث بوجود آمدن این مشکل می‌شود.

برای جلوگیری از این مشکل استنت های فلزی خالص و خاصی طراحی شده‌اند که خطر مواجه شدن با بروز این مشکل را تا 20 درصد کاهش می‌دهند و استفاده از استنت دارویی نیز باعث ایجاد کمتر از ۱۰ درصد این مشکل در افراد می‌شود.

خونریزی بعد از بالن زدن قلب

در محل نصب کاتتر ممکت است در دست یا پای شما خونریزی دیده بشود که این خونریزی معمولا در حد یک کبودی است، ولی در بعضی از مواقع ممکن است خونریزی جدی باشد و به تزریق خون و اقدامات جراحی نیز نیازمند بشویم. باید به این نکته توجه داشته باشید که با مراجعه کردن به دکتر صابری همدانی، دکتر قلب تهران می‌توانید با خیال و آسوده از اجتناب این مشکلات جلوگیری فرماید.

ایجاد حمله قلبی

طی انجام آنژیوپلاستی عروق کرونر ممکن است، به بعضی از بیمارها حمله قلبی دست بدهد و البته باید به این نکته توجه داشت باشید  که این اتفاق بسیار نادر می‌باشد.

ایجاد سکته مغزی

در طی انجام عملیات آنژیوپلاستی عروق کرونر امکان دارد لخته های خونی از کاتتر جدا بشوند و به سمت مغز حرکت بکنند یا هنگامی که کاتتر در حال پیچ خوردن در آئورت است ممکن است پلاک‌های چربی در همان زمان از کاتتر جدا بشوند  که همین اتفاق باعث ایجاد سکته مغزی در بیمار می‌شود. از رقیق کننده‌های خونی برای جلوگیری و کاهش رخ دادن این اتفاق استفاده می‌شود.

عوارض بعد از بالن زدن قلب

ایجاد سکته مغزی

آسیب به شریان کرونر قلب

یکی دیگر از عوارض بالن زدن قلب این است که ممکن است در حین انجام آنژیوپلاستی، شریان کرونر قلب پاره یا کنده بشود که در این مواقع باید عمل قلب باز انجام بشود.

ایجاد مشکلات کلیوی

در مواردی که از آنژیوپلاستی و جایگذاری استنت‌ها استفاده می‌شود، افرادی که از پیش مشکلات کلیوی دارند ممکن است دوباره با این مشکل مواجه شوند، که بهتر است که قبل از انجام عمل بالن زدن قلب با دکتر متخصص خود در این باره صحبت بکنید تا برای جلوگیری از این مشکل برای شما دارویی تجویز کند.

 با مراجعه کردن به یک متخصص قلب تهران که با تجربه نیز می‌باشد، می‌توانید با خیال راحت از جلوگیری این مشکلات اطمینان خاطر داشته باشید.

ضربان غیرطبیعی قلب

در عملیات بالن زدن قلب ممکن است عروق کرونر قلب تحریک شود و ضربان قلب بسیار تندتر و یا کندتر بشود. این اتفاق معمولا گذرا می‌باشد و با استفاده از داروها یا دستگاه‌های تنظیم ضربان قلب می‌توان این مشکل را حل نمود.

استنت گذاری قلب چیست؟

معمولا فرایند بالن زدن قلب همراه با استنت گذاری می‌باشد که در واقع حدود 80 درصد از بیمارانی که این عمل را انجام می‌دهند تحت فرایند استنت گذاری نیز قرار می‌گیرند.

استند یک وسیله بسیار کوچک و تور مانند می‌باشد که از فلز ساخته شده است که در عمل بالن زدن قلب به عنوان یک ساختار حمایتی یا داربست می‌باشد و رگ‌ها را باز نگه می دارد. هنگامی که استنت رگ‌ها را باز نگه می‌دارد به بیشتر شدن جریان خون رونده به قلب و کمتر شدن درد آنژین بسیار کمک می‌کند.

عوارض بعد از بالن زدن قلب

استنت گذاری قلب

مزایای بالن زدن قلب

بالن زدن قلب بر خلاق جراحی قلب نیاز به ستری طولانی مدت ندارد و بیمار می‌تواند پس از گذشت دو روز از بیمارستان مرخص بشود.

یکی دیگر از نقاط قوتی که متخصص قلب تهران از ان استفاده می‌کند بی‌حسی موضعی است که عوارض بسیار کمی دارد.

دکتر قلب تهران با توجه به عمل، آنژیوپلاستی و یا بالون زدن قلب، نوع رگ گرفتار شده و میزان گرفتگی آن را برسی می‌کنند و با توجه به محل درگیری رگ در مورد درمان بیمارتصمیم می‌گیرد.

سوالات متداول عوارض بعد از بالن زدن قلب

عوارض بعد از بالن زدن قلب چیست؟

بالن زدن قلب نیز مانند تمامی عمل‌ها دارای عوارضی می‌باشد و عوارض بعد از سالن زدن شامل آسیب وارد شدن به شریان کرونر قلب، حمله قلبی، ایجاد لخته‌های خونی بعد از بالن زدن، خونریزی بعد از عمل بالن زدن، ایحاد مشکلات کلیوی، ایجاد ضربان غیر طبیعی قلب، تنگ شدن مجدد شریان قلب و ایجاد سکته مغزی می‌باشد.

بالن زدن قلب چیست؟

بالن زدن قلب عملیاتی است که برای باز کردن شریان‌های بسته شده‌ی قلب استفاده می‌شود که یک بالون کوچک به طور موقت در ناحیه‌ی بسته شده شریان قلب جایگذاری می‌شود و به عریض شدن دریچه  قلب کمک می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها