ایرنا: محققان میگویند چربی موجود در معده تاثیر حفاظتی آنتی اکسیدانهایی مانند ویتامین سی را کاهش میدهند.
کد خبر: ۱۳۰۱۹۷

خبرگزاری یونایتدپرس از گلاسگو به نقل از "امیلی کامبت" یک محقق که نتایج مطالعه خود را در نشست سالانه "انجمن زیست شناسی تجربی" ارائه داده است، گزارش داد: این نتایج نشان میدهند چگونه رژیم غذایی میتواند بر بیوشیمی معده تاثیر بگذارد.
دانشمندان دانشگاه گلاسکو دریافتند وجود چربیها باعث میشود توانایی آنتی اکسیدانها برای محافظت در برابر تولید ترکیبات بالقوه سرطانزا در معده در مقایسه با زمانی که چربی وجود ندارد کاهش یابد.
آنتی اکسیدانها با تبدیل گونههای نیتروزان به اکسید نیتریک از تشکیل ترکیبات نیتروز جلوگیری میکند. ترکیبات سرطانزا نیتروز از نیترات موجود در مواد غذایی بوجود میآیند.
به گفته محققان، وجود چربیها تاثیر حفاظتی ویتامین سی را از بین میبرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها