موساکا یکی از لذیذترین غذاهای محلی یونانی

طرز تهیه موساکا خوشمزه

ماده اصلی این غذا بادمجان است که به شکل حلقه‌ای برش داده شده، با سس گوشت چرخ کرده پخته و روی آن سس سفید ریخته می‌شود. موساکا طعم و عطر بسیار خوبی دارد و طبخ آن هم بسیار راحت است.
کد خبر: ۱۳۰۰۸۲۴

طرز تهیه موساکا خوشمزهبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از کتاب کاله

مواد لازم برای تهیه موساکا
بادمجانسه عدد
روغن زیتونیک چهارم فنجان
کره یک قاشق غذاخوری
گوشت گاو بدون چربینیم کیلو
پیازدو عدد
نمک و فلفل سیاه
سیریک حبه
پودر دارچیننصف قاشق چای‌خوری
جوز هندییک چهارم قاشق چای‌خوری
سبزیجات معطرنصف قاشق چای‌خوری
جعفری خشکدو قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی۳۰۰ گرم
تخم مرغیک عدد
پنیر پارمسان پودری 
طرز تهیه موساکا خوشمزه
مواد لازم برای تهیه سس سفید
شیر پرچرب چهار فنجان
کره نصف فنجان
آردشش قاشق غذاخوری
پودر پنیر پارمسان یک و نیم فنجان
پودر جوزهندییک چهارم فنجان
طرز تهیه موساکا خوشمزه
طرز تهیه موساکا
مرحله اول

بادمجان‌ها را روی دستمال‌ کاغذی حوله‌ای پهن کنید، روی آن‌ها کمی نمک بپاشید و 30 دقیقه کنار بگذارید تا رطوبت آن‌‌ها گرفته شود. ماهیتابه را روی حرارت زیاد قرار دهید، روغن زیتون را داخل آن گرم کنید و بادمجان‌ها را سرخ کنید تا رنگشان قهوه‌ای شود، سپس آن‌ها را دوباره روی دستمال کاغذی‌ حوله‌ای قرار دهید تا روغنشان گرفته شود.

مرحله دوم

یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط بگذارید، کره را داخل آن ذوب کنید و گوشت چرخ‌کرده، نمک و فلفل، پیاز و سیر را به آن اضافه کنید. وقتی که گوشت قهوه‌ای شد، روی آن دارچین، جوز هندی، سبزیجات معطر و جعفری خشک بریزید. سس گوجه فرنگی را خوب هم بزنید، 20 دقیقه روی اجاق هم بزنید. سپس اجازه دهید سرد شود و تخم مرغ را داخل آن بشکنید.

مرحله سوم

برای تهیه سس سفید (بِشامِل) شیر را داخل شیرجوش گرم کنید. کره را داخل یک ماهیتابه روی حرارت متوسط ذوب کنید.آرد را کم کم در ماهیتابه بریزید و هم بزنید تا با کره مخلوط و نرم شود. حرارت را کم کنید و شیر را آرام آرام اضافه کنید. ترکیب شیر و آرد و کره را مرتب هم بزنید تا مخلوط کمی سفت شود و در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید.

مرحله چهارم

در یک ظرف بزرگ مخصوص فر که کف آن را چرب کرده‌اید یک لایه بادمجان بچینید. روی بادمجان‌ها را با مخلوط گوشت بپوشانید و روی آن نصف فنجان پنیر پارمسان بریزید. دوباره باقی مانده بادمجان‌ها را روی آن بچینید و با همین ترتیب گوشت و نصف فنجان پنیر پارمسان را اضافه کنید. در مرحله آخر سس سفید را اضافه کنید و روی آن جوزهندی بپاشید. اگر چیزی از پنیر پارمسان مانده بود آن را هم روی سس سفید بپاشید.

غذا را به مدت یک ساعت داخل فر با دمای 175 درجه سانتی‌گراد بگذارید تا بپزد. موساکا ی فوق‌العاده لذیذ شما آماده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها