یه مارمالاد خوشمزه و حیرت انگیز

طرز تهیه مارمالاد پرتقال

مارمالاد پرتقال از انواع مرباهای خمیری شکل است که در میان آن ها تکه های خرد شده پرتقال وجود ندارد و با توجه به اینکه این نوع مارمالاد در مدت زمان کوتاهی پخته می شود عطر و طعم پرتقال در آن بهتر حفظ می شود.
کد خبر: ۱۳۰۰۵۷۷

طرز تهیه مارمالاد پرتقال

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از آرگا

مواد لازم برای تهیه ۲ شیشه مارمالاد پرتقال

  • پرتقال ترش مزه : ۷ عدد
  • شکر : دو پیمانه
  • پوست پرتقال خلالی ریز خرد شده : دو عدد
  • پودر ژلاتین : ۲.۵ قاشق مرباخوری
  • آبلیمو تازه : دو قاشق غذاخوری
  • آب سرد : ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه مارمالاد پرتقال

طرز تهیه مارمالاد پرتقال در منزل

برای تهیه مارمالاد پرتقال ابتدا پوست دو عدد از پرتقال ها را به صورت خلالی خرد کنید سپس پوست پرتقال خرد شده را به مدت یک ساعت درون آب سرد قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده پوست پرتقال خرد شده را درون آبکش بریزید. سپس پوست پرتقال را به همراه آب درون قابلمه ای مناسب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد سپس پوست پرتقال را دوباره درون آبکش بریزید و به مدت دو مرتبه دیگر نیز پوست پرتقال را به همین روش بجوشانید تا تلخی آن از بین برود.
در این مرحله از دستور تهیه مارمالاد پرتقال ابتدا پوست پرتقال ها را بگیرید سپس با کمک چاقو بین پره های پرتقال را ببرید و فیله های آن را جدا کنید و باقی مانده پرتقال ها را فشار دهید تا آب آن ها گرفته شود سپس پرتقال ها را درون میکسر یا غذاساز بریزید تا به صورت پوره در آیند.

پوره پرتقال را درون قابلمه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت شعله گاز قرار دهید تا مارمالاد به مدت نیم ساعت پخته شود و بعد از گذشت ۱۵ دقیقه پوست پرتقال خلالی خرد شده را به پوره پرتقال اضافه کنید.
پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و بعد از اینکه پودر ژلاتین اسفنجی شکل شد آن را روی بخار آب قرار دهید تا حل شود و در مرحله آخر طرز تهیه مارمالاد پرتقال بعد از گذشت نیم ساعت از پخت مارمالاد آبلیمو را به آن اضافه کنید و بعد از اینکه مارمالاد یک جوش زد مایع ژلاتین را به آن بیفزایید و بعد از ۲ دقیقه حرارت شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا مارمالاد سرد شود سپس آن را درون شیشه بریزید و شیشه مارمالاد را به مدت یک شب درون یخچال قرار دهید توجه داشته باشید که بعد از گذشت یک شب مارمالاد پرتقال قابل استفاده است.

نکات طلایی که نباید فراموش گنید!

  • برای پخت مارمالاد پرتقال بهتر است از قابلمه پیرکس یا لعابی استفاده کنید.
  • قابلمه ای که مارمالاد را درون آن می پزید بهتر است بزرگ باشد زیرا مارمالاد در هنگام پختن کف می کند.
  • توجه داشته باشید که برای دستور تهیه مارمالاد پرتقال باید از پوره پرتقال استفاده کنید.

طرز تهیه مارمالاد پرتقال

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها