یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است

طرز تهیه شیرینی مالاگا

دستورالعمل های بسیار متنوعی برای تهیه انواع کیک وجود دارد که یکی از آن ها برای تهیه کیک مالاگا مورد استفاده قرار می گیرد و بسیار خوشمزه و متفاوت می باشد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه کیک مالاگا فوق العاده پرطرفدار را آموزش دهیم. 
کد خبر: ۱۳۰۰۱۳۸

طرز تهیه شیرینی مالاگا

به گزارش جام جم آنلاین طرز تهیه یک شیرینی عالی و خوشمزه


۴ عدد تخم مرغ
یک لیوان شکر
۱ قاشق چای خوری وانیل
۱ فنجان شیر
۱ قاشق چای خوری روغن
۳ قاشق پودر کاکائو
یک و نیم لیوان آرد
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر

برای خامه
۳لیوان لیوان شیر
۲ قاشق غذا خوری نشاسته
یک قاشق غذاخوری آرد
یک تخم مرغ
۶ قاشق غذاخوری شکر
کمی وانیل
یک قاشق کره

طرز تهیه شیرینی مالاگا

طرز تهیه خامه همه مواد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت مدام هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود بعد از خنک شدن با یک بسته پودر خامه (۷۵ گرم) به کمک همزن هم بزنید

برای رویه ۲۰۰ میلی‌لیتر خامه دو بسته
۷۰ گرم شکلات با فندق

طرزتهیه رویه
وقتی خامه به نقطه جوش رسید حرارت را خاموش کرده و شکلات ها را اضافه کنید و مخلوط کنید تا ذوب شود

طرز تهیه کیک
مواد را به ترتیب هم بزنید( تخم مرغ و شکر همیشه در کیک اول هم زده می شوند تا زمانی که قوام خامه ای پیدا کنند) بعد بقیه مواد مایع را اضافه کنید و هم بزنید و بعد مواد خشک را الک کنید به اضافه کنید و مخلوط کنید مایه کیک را در دمای ۱۸۰ درجه فر بپزید وقتی که کیک گرم شد یک لیوان شیر روی آن بریزید خامه را روی آن پخش کنید و موزها را به طور مساوی روی کیک بچینید بعد از اینکه موزها را گذاشتید گاناش را روی آن بریزید و بگذارید ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بماند

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها