ماهی سوخاری با پنیر پارمزان بسیار سریع و آسان

طرز تهیه ماهی سوخاری با پنیر پارمیزان

بدون نیاز به روغن اماده می شود و طعمی عالی و لذیذ دارد. با استفاده از این روش می توانید اعضای خانواده و مخصوصا بچه ها را به خوردن ماهی ترغیب کنید.
کد خبر: ۱۲۹۵۴۵۸

طرز تهیه ماهی سوخاری با پنیر پارمیزان

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک

  • فیله ماهی 450 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • شیر 1 قاشق
  • پنیر پارمزان رنده شده 1/2 فنجان
  • آرد 2 قاشق
  • پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل 1/8 قاشق چایخوری
  • طرز تهیه ماهی سوخاری با پنیر پارمیزان
  • طرز تهیه: در یک کاسه کم عمق شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و ظرف را کنار بگذارید. پنیر پارمزان، آرد،پاپریکا، نمک و فلفل را در یک کیسه پلاستیکی زیپ دار بریزید و خوب با یکدیگر ترکیب کنید. می توانید آنها را در یک کاسه نیز ترکیب کنید اما دقت کنید که مواد به خوبی و بطور یکنواخت با یکدیگر ترکیب شوند. 
  • فیله ها را به نوبت در مایه تخم مرغی بزنید. سپس وارد مایه آردی کنید و دو طرفش را خوب به مواد آغشته کنید. اگر از کیسه پلاستیکی استفاده می کنید ماهی را داخل کیسه قرار دهید ، زیپ آنرا ببندید و خوب تکان دهید تا همه جای ماهی آردی شود. به همین ترتیب تمام فیله ها را آماده کنید.

     

    یکی سینی فر آماده کنید و کف آنرا کمی چرب کنید. سپس فیله ها را داخل آن بچینید و به مدت 25 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. در اواخر پخت با چنگال ماهی ها را چک کنید. اگر بافت ماهی سوخاری شده و براحتی با چنگال تکه می شود یعنی فیله های شما آماده است. فیله های سوخاری را می توانید با یک قاچ لیموی تازه یا به همراه سالاد یا سبزیجات پخته شده سرو کنید. 

  • طرز تهیه ماهی سوخاری با پنیر پارمیزان

 

برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها