“کوکو برنج” به همین راحتی و خوشمزگی

طرز تهیه کوکو برنج

“کوکو برنج” یکی از کوکوهای ساده و خوشمزه می باشد که به راحتی می توانید آنرا به صورت فوری و در کمترین زمان تهیه کنید.
کد خبر: ۱۲۹۵۳۸۳

طرز تهیه کوکو برنجبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک

مواد لازم کوکو برنج

  • برنج پخته شده :2 لیوان
  • زعفران :1 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ :4 عدد
  • سیب زمینی:1 عدد
  • پیازچه ریز خرد شده:6 عدد
  • پودر سوخاری :1 قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و پودر سیر:به اندازه کافی
  • طرز تهیه کوکو برنج

طرز تهیه کوکوی برنج:

ابتدا سیب زمینی را با پوست در مقداری آب بپزید. و روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود.در این فاصله برنج پخته شده را له کنید تا به شکل پوره شود.

پیازچه های خرد شده را به برنج پوره شده اضافه کنید و داخل آنها تخم مرغ ها را بشکنید. مواد را کمی هم بزنید و بعد ادویه ها را به همراه پودر سوخاری و زعفران اضافه کنید و خوب هم بزنید.

سیب زمینی نیم پز شده را از آب بیرون بیاورید و پوست بکنید.سپس بعد خنک شدن آن را رنده کنید و به بقیه مواد کوکو اضافه کنید .

مواد را با هم مخلوط کنید.تابه ای را روی حرارت کم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. از مایه کوکو به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در کف دست آن را فرم دهید و در روغن بیندارید.

وقتی یک طرف کوکو سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. سپس کوکو ها را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

 

نکته :

  1. اگر مواد کوکو در حال باز شدن بود میتوانید یک عدد سفیده تخم مرغ را کنار دستتان قرار دهید و هر بار قبل ار برداشتن مواد ، دستتان را داخل سفیده فرو ببرید.
  2. این کوکو را با برنجی که از قبل پختید و اضافه آمده هم میتوانید درست کنید.
  3. به مایه کوکو میتوانید زرشک،جعفری و یا گشنیزخرد شده نیز اضافه کنید.
  4. اگر بخواهید کوکو را با قاشق داخل روغن بگذارید باید تخم مرغ بیشتری اضافه کنید تا مایه کوکو شل تر شود.

 

برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

 

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها