یه مرغ شکم پر باطعمی عالی و البته تند و فلفلی

طرز تهیه مرغ شکم پر به سبک مکزیکی

مرغ شکم پروقتی با سلیقه مکزیکی ها پخته شود تند خواهد بود و بسیار لذیذ،چون غذاهای مکزیکی در جهان شهره هستند.
کد خبر: ۱۲۹۴۱۵۲

طرز تهیه مرغ شکم پر به سبک مکزیکیبه گزارش جام جم آنلاین به نقل ازپارس ناز

مواد لازم:

۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا
۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
۱ عدد فلفل دلمه ای سبز خرد شده
۱ عدد فلفل دلمه ای زرد خرد شده
یک عدد پیاز خرد شده
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱ قاشق چایخوری نمک
۱۱۵ گرم پنیر خامه ای
نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
نصف پیمانه پنیر فلفلی رنده شده
۳ عدد سینه مرغ بدون استخوان
۲ قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق چایخوری پودر چیلی
۲ قاشق چایخوری زیره سبز
۲ قاشق چایخوری پودر سیر
۳ قاشق غذاخوری روغن کانولا

طرز تهیه مرغ شکم پر به سبک مکزیکی

طرز تهیه: 
1- روغن کانولا را درون تابه ریخته و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید. فلفل ها، پیاز، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. سپس آنها را درون یک کاسه بریزید. پنیر خامه ای، چدار و پنیر فلفلی را به سبزیجات اضافه کرده و هم بزنید.

 

2- در یک کاسه جداگانه، نمک، پودر چیلی، زیره سبز و پودر سیر را به مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا ادویه ها به همه سطح مرغ برسند.

 

3- در این مرحله، مرغ را روی تخته گذاشته و با چاقوی تیز یک برش افقی روی آن ایجاد کنید تا مثل یک جیب باز شود. یک قاشق از مخلوط سبزیجات را درون آن بریزید. لبه های مرغ را فشار دهید تا مواد بیرون ریخته نشوند.

 

4- همین کار را با بقیه مرغ ها و سبزیجات تکرار کنید.

 

5-روغن کانولا را روی حرارت ملایم داغ کنید. مرغ های شکم پر را درون روغن سرخ کنید تا طلایی و پخته شده و پنیرهای داخل آنها نیز آب شوند.

 

6-این غذا را با سس سالسا، خامه ترش و گواکاموله سرو کنید.

 

برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها