پلو شوشتری ریشه در شوشتر خوزستان دارد

طرز تهیه پلو شوشتری خوشمزه و فوق العاده

لذت درست کردن غذای خوشمزه پلو شوشتری با برنج و فیله مرغ را از دست ندهید.
کد خبر: ۱۲۹۳۱۰۷

طرز تهیه پلو شوشتری خوشمزه و فوق العاده

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک

مواد لازم پلو شوشتری:

  • برنج:  یک کیلوگرم 

  • فیله مرغ:  نیم کیلوگرم 

  • لوبیا چشم بلبلی پخته شده:دو لیوان 

  • شوید تازه:دو لیوان 

  • پیاز سرخ شده:یک عدد 

  • زعفران:یک قاشق چایخوری 

  • ادویه، نمک و فلفل:به میزان لازم

طرز تهیه پلو شوشتری :

برنج را چند ساعت خیس کنید و آبکش کنید. فیله های مرغ را تکه تکه کنید و با پیاز سرخ شده تفت دهید.

زعفران را به آن اضافه کنید و با ادویه ها و یک استکان آب روی حرارت قرار دهید.

وقتی آب داخل فیله ها بخار شد ، شوید خرد شده را به آن اضافه کنید و لوبیای چشم بلبلی پخته شده را هم به آن بیفزایید و لابه لای برنج آبکش شده ریخته و دم کنید.

پس از 45 دقیقه این غذا آماده است.

نکته:

بجای شوید تازه میتوان از شوید خشک استفاده کرد.

با گوشت چرخ کرده قلقلی یا تکه های گوشت شتر مرغ نیز میتوان این پلو را تهیه کرد.

 

برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها