یک دسر ساده و شیک و مجلسی

طرز تهیه پان اسپانیا مجلسی

برخی دسرها علیرغم شیک و مجلسی بودن طرز تهیه ساده‌ای دارند و شما کار چندان سختی در پیش ندارید. طرز تهیه دسر ساده و شیک و مجلسی پان اسپانیا که در واقع همان مدل اسپانیایی تیرامیسو ایتالیایی‌هاست برای مراسم و مهمانی‌های مختلف
کد خبر: ۱۲۹۱۶۲۷

طرز تهیه پان اسپانیا مجلسیبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از مجله کوروش

مواد لازم:


بیسکوییت پتی بور (یا هر بیسکوییتی که دوست دارید مثل اوریو: ۲ بسته

تخم مرغ: ۲ عدد در دمای محیط

شکر: ۱ لیوان فرانسوی

شیر سرد: ۴ لیوان فرانسوی

نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری

آرد نول یا آرد همه منظوره یا آرد سفید: ½ لیوان فرانسوی

کره نرم شده: ۶۰ گرم

وانیل: ۱ قاشق چایخوری

خامه صبحانه یا خامه زده شده: ۱۶۰ گرم

پودر کاکائو  یا نسکافه: ۳ قاشق غذاخوری

گردو ریز خرد شده: ½ لیوان فرانسوی

موز: به میزان دلخواه

طرز تهیه پان اسپانیا مجلسی

دسر پان اسپانیایی را هم می‌توانید به صورت تک نفره و در پیاله یا لیوان برای هر نفر درست کنید و هم به صورت یک تکه و قالبی در یک همان ظرفی که می‌خواهید دسر را با آن روی میز بیاورید و سرو کنید. در هر دو صورت ابتدا باید ابتدا در یک کاسه تخم‌مرغ‌هایی که به دمای محیط رسیده‌اند و خیلی سرد نیستند را بشکنید و شکر را به آن‌ها اضافه کنید. با همزن دستی یا برقی به مدت ۲ الی سه دقیقه و با دور تند این ترکیب را هم بزنید تا رنگ آن به کرم تغییر کنید و یک حالت کشدار و کرمی و کمی هم غلیظ پیدا کند. حالا شیر سرد را در دو مرحله به این ترکیب کرمی اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید تا شیر با این ترکیب خوب مخلوط شود.

در مرحله بعد نشاسته و آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیبی یکدست حاصل شود. مخلوط را در یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم گاز مرتب هم بزنید تا غلیظ شود و ته نگیرد. مواد داخل قابلمه باید از فرنی هم غلیظ‌تر شود و غلظتی شبیه ماست چکیده پیدا کند. در مرحله بعد و زمانی که به غلظت مورد نظر سس دسر پان اسپانیا رسیدید آن را از روی شعله گاز بردارید و بلافاصله کره و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

½ لیوان از سس را جدا کنید و کنار بگذارید. سپس پودر کاکائو یا پودر نسکافه را به باقی مانده سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حسابی صاف و یکدست شود. کف قالب مورد نظر را (در اینجا می‌خواهیم یک دسر قالبی و یکدست داشته باشیم) با کمی کره چرب کنید. بیسکوییت‌های پتی بور را کف قالب در یک لایه بچینید و یک لایه سس را روی آن بریزید و مقداری موز برش زده و گردوی خرد شده بریزید. مواد را با ته قاشق روی بیسکوییت‌ها صاف کنید. به همین ترتیب لایه‌های بعدی را بچینید. در مرحله آخر روی بیسکوییت و سس و ترکیب گردو و موز، ۱/۲ لیوان سس که کنار گذاشته بودید را با کمی سس شکلات (شکلات را به روش بن ماری آب کنید) ترکیب کنید و بریزید و با ته قاشق صاف کنید. در صورت تمایل روی دسر را با هم با پودر کاکائو یا نسکافه تزیین کنید.

دسر پان اسپانیایی را به مدت ۶ الی هشت ساعت باید در یخچال بگذارید تا حسابی سرد شود و طعم‌دار شود. این دسر هر چه بیشتر در یخچال بماند و سردتر شود طعم لذیذتری پیدا می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها