بادمجان پلو قزوینی خوشمزه و عالی

طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی

بادمجان پلو” با گوشت و یا مرغ یک غذای محلی قزوینی است که با بادمجان حلقه حلقه شده و مقدار زیادی پیاز و .. طبخ می شود که می توانید به عنوان یک وعده غذایی کامل میل کنید
کد خبر: ۱۲۹۰۷۹۸

طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بیتوته

مواد لازم


برنج 5 پیمانه

 بادمجان حلقه شده 1 کیلوگرم

 پیاز سرخ شده 1 پیمانه

 گوشت چرخ کرده 500 گرم 

گوجه فرنگی حلقه شده5 عدد

رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری

روغن نصف پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

دارچین و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی

طرز تهیه

ابتدا بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم، سپس پیاز داغ را با کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم، به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا پخته شود.

سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لا به لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم و بعد از دم کشیدن نوش جان می کنید

طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها