در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک
مواد لازم:
نارنج:به مقدار لازم
طرز تهیه رب نارنج
نارنج ها را از وسط نصف کنید و آب آن را با دستگاه آبمیوه گیری بگیرید.
سپس آنها را از صافی رد کنید تا هسته و پوسته اضافه آن گرفته شود.
آب نارنج صاف شده را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و کاملا غلیظ شود.
بعد از خنک شدن آنها را در بطرها و ظرف های تمیز و خشک بریزید.
رب نارنج جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد