دلمه خیلی عالیه مخصوصااگر دلمه بادمجان و فلفل باشه

طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان خوشمزه

دلمه هایی مثل دلمه برگ مو و دلمه کلم برگ رو معمولا در مهمانی ها به عنوان پیش غذا استفاده میکنن. البته اونقدری سیر کننده هستن که بشه اون ها رو به عنوان غذای اصلی استفاده کرد. ولی این دلمه ای که امروز آموزش میدم یک غذای کامله و حتی اگر برای پیش غذا نوش جان کنید دیگه جای غذای دیگه ای رو نخواهید داشت.
کد خبر: ۱۲۹۰۵۷۲

طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان خوشمزه

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمکستان


مواد لازم دلمه فلفل و بادمجان

گوشت چرخ کرده : 500 گرم

برنج : 5/1 پیمانه

لپه : 2/1 پیمانه

پیاز : 1 عدد

سبزی معطر : نیم کیلو

سرکه یا آبلیمو : 5 تا 6 قاشق غذاخوری

شکر : 3 تا 4 قاشق غذاخوری

ادویه : 1 قاشق مرباخوری

رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری

زردچوبه : 1 قاشق مر باخوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

گوجه ، فلفل و بادمجان : جمعا 6 عدد

طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان خوشمزه

طرز تهیه دلمه:

ابتدا دو عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت می دهیم ، بعد گوشت را اضافه می کنیم و تفت می دهیم ، رب گوجه و کمی زعفران ، نمک و فلفل را اضافه می کنیم .

جداگانه برنج را نیم پز می کنیم و بعد لپه را جداگانه می پزیم بعد برنج و لپه را اضافه می کنیم سپس شکر و سرکه را اضافه می کنیم.

در آخر سبزی را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط می کنیم و بعد داخل فلفل و گوجه فرنگی را خالی کرده و از مواد داخل آنها ریخته و در ظرف با مخلوط سرکه و آب با حرارت ملایم می پزیم

طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان خوشمزه

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها