دسر با بیسکویت پتی بور یکی از ساده‌ترین دسر‌هایی است که در زمان کوتاهی آماده می‌شود. سادگی و خوشمزگی این دسر باعث شده به عنوان عصرانه یا میان وعده‌ای پرطرفدار مورد استفاده قرار گیرد.
کد خبر: ۱۲۸۰۷۷۴

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره ،تهیه دسر با بیسکوییت پتی بور چندان سخت نیست و شما می‌توانید دسر با بیسکویت پتی بور و موز، دسر با بیسکویت پتی بور پودر شده و دسر شکلاتی با بیسکویت را در این مطلب یاد بگیرید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

 

طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور

مواد لازم دسر

بیسکویت پتی بور 2 بسته
موز حلقه شده 2 عدد
شیر 4 لیوان
پودر کاکائو 2 قاشق
شکر 6 قاشق غذاخوری
آرد 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
وانبل 1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه دسر

 

  1. شیر، شکر، آرد، تخم مرغ، وانیل و پودر کاکائو را در قابلمه‌ای بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
  2. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا مواد بجوشند و قوام آیند.
  3. وقتی مواد غلیظ و کرم مانند شدند، حرارت را خاموش کرده و گاهی کرم را هم بزنید تا ولرم شود.
  4. ته ظرف سرو، یک ردیف بیسکویت پتی بور بچینید و از کرم کاکائویی حاصل، روی بیسکویت‌ها بمالید.
  5. دوباره یک ردیف بیسکویت روی کرم بچینید و روی آن را با کرم بپوشانید.
  6. لایه‌ی بعدی را با موز‌های حلقه شده بپوشانید و روی موزها، کرم بمالید.
  7. لایه‌های بعدی را به همین ترتیب با بیسکویت و کرم بپوشانید تا مواد تمام شود.
  8. لایه آخر را با کرم بپوشانید و در صورت تمایل روی آن را با مغز گردو، پسته یا بادام تزیین کنید.
  9. روی ظرف سرو سلفون بکشید و ۳-۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

                     طرز تهیه پیراشکی گوشت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها