کاهو یکی از سبزیجات پرطرفدار در سفره‌های ایرانی است؛ با این حال حتما شما هم زرد، پژمرده شدن یا آب آوردن برگ‌های کاهو بعد از شسته شدن را تجربه کرده‌اید. کاهوی زرد و پژمرده، گزینه مناسبی برای تهیه انواع سالادها و دورچین غذاها نیست. علاوه بر ظاهر کاهو، رطوبت یخچال و یا دمای نامناسب، سبب فاسد شدن کاهو در مدت کوتاه‌تری می‌شود. پس اگر سلامتی و ظاهر میز شام برای‌تان اهمیت دارد، کمی زمان بگذارید و با مطالعه این مطلب ، کاهو را برای مدت بیشتری تازه نگهداری کنید.
کاهو یکی از سبزیجات پرطرفدار در سفره‌های ایرانی است؛ با این حال حتما شما هم زرد، پژمرده شدن یا آب آوردن برگ‌های کاهو بعد از شسته شدن را تجربه کرده‌اید. کاهوی زرد و پژمرده، گزینه مناسبی برای تهیه انواع سالادها و دورچین غذاها نیست. علاوه بر ظاهر کاهو، رطوبت یخچال و یا دمای نامناسب، سبب فاسد شدن کاهو در مدت کوتاه‌تری می‌شود. پس اگر سلامتی و ظاهر میز شام برای‌تان اهمیت دارد، کمی زمان بگذارید و با مطالعه این مطلب ، کاهو را برای مدت بیشتری تازه نگهداری کنید.
کد خبر: ۱۲۷۸۹۴۴

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از اکباتان انلاین، یکی از مواردی که سبب پژمردگی زودهنگام کاهو در یخچال می‌شود، رطوبت است. پس بهتر است پیش از بسته‌بندی کاهو و نگهداری آن در یخچال از خشک شدن کامل برگ‌های آن اطمینان پیدا کنید. برای این کار، بدون آنکه مجبور باشید مدت زیادی کاهو را در فضای بیرون از یخچال نگه دارید، می‌توانید چند ساعت آن را در کیسه‌های پلاستیکی معروف به زیپ‌کیپ در یخچال نگهداری کنید، بدون آنکه در آن را بسته باشید.

شیوه بهتر این است که پس از شستن کاهو و بعد از اینکه آب آن‌ها گرفته شد، کاهو را در یک دستمال حوله‌ای خشک بپیچید. بعد آن را در کیسه پلاستیکی بگذارید. با این شیوه طراوت و تردی کاهو برای مدت زمان بیشتری حفظ خواهد شد.


راه دیگر، این است که تا پیش از فرارسیدن زمان مصرف کاهو، از شستن آن اجتناب کنید. اما بازهم بهتر است کاهو را در کیسه پلاستیکی معمولی که خریداری کرده‌اید، در یخچال نگذارید. بلکه بعد از پیچیدن آن در دستمال حوله‌ای، آن را در کیسه‌های زیپ‌کیپ بگذارید و در آن را کاملا ببندید. با این شیوه می‌توانید چهار تا پنج روز، کاهوی شسته نشده را در یخچال نگهداری کنید.


یکی دیگر از مواردی که سبب از بین رفتن تازگی کاهو می‌شود، دمای بیش از حد سرد یا بیش از حد گرم یخچال است. یخ زدن برگ‌های کاهو، می‌تواند ظرف چند ساعت، کاهوی تازه شما را به کاهوی زرد و غیرقابل خوردن تبدیل کند. پس بهتر است چه کاهو را شسته باشید و چه نشسته در یخچال قرار داده باشید، آن را در قسمت‌های میانی یخچال یا کشوهای مخصوص میوه نگهداری کنید و از قراردادن آن در بخش‌های بالایی یخچال، که معمولا برای نوشیدنی‌ها در نظر گرفته شده است، خودداری کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها