تخته گوشت یکی از پرمصرف‌ترین وسایل آشپزخانه است. طبیعی است که پس از استفاده و تماس با مواد غذایی اگر با اصول بهداشتی تمیز نشود، مرکز تجمع باکتری خواهد شد.
تخته گوشت یکی از پرمصرف‌ترین وسایل آشپزخانه است. طبیعی است که پس از استفاده و تماس با مواد غذایی اگر با اصول بهداشتی تمیز نشود، مرکز تجمع باکتری خواهد شد.
کد خبر: ۱۲۷۸۸۸۱

با روش‌های موثر زیر تخته‌ای تمیز و عاری از باکتری داشته باشید:

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایجیگا ،در صورت عدم استفاده از تخته گوشت، آن را خشک نگه دارید.

-تخته گوشت  را با آب داغ و صابون بشویید سپس آبکشی نمایید. از قرار دادن و خیس کردن آن داخل آب خودداری کنید. چون تخته آب را جذب و بعد از خشک شدن ترک خواهد خورد.

-با سرکه سفید محکم روی تخته بکشید تا ضدعفونی شود. این روش خوبی برای کسانیست که به مواد شیمیایی حساسیت دارند.

-پراکسیدهیدروژن %3 را روی دستمال کاغذی بریزید و تخته را با آن پاک کنید. این کار را بعد از تمیز کردن با سرکه انجام دهید تا باکتری‌های بیش‌تری از بین بروند.

-سفیدکننده ملایمی را انتخاب و روی تخته بریزید. قبل از آبکشی، چند دقیقه صبر کنید. به جای آن همچنین می‌توانید از سرکه نیز استفاده کنید.

-می‌توانید از دستمال کاغذی برای خشک کردن تخته گوشت استفاده کنید یا بگذارید در هوای آزاد خشک شود.

برای پاک کردن بوی تخته گوشت یکی از موارد زیر را دنبال کنید:

-روی تخته نمک یا جوش‌شیرین بمالید. چند دقیقه صبر کنید سپس آن را بشویید.

-روی تخته گوشت نمک بپاشید و نیمی از یکی از مرکبات را روی تخته بمالید. تخته گوشت  را با آب داغ و صابون بشویید.

-رویتخته گوشتسرکه رقیق نشده بریزید و آبکشی کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها