شمار مبتلایان به ویروس کرونا در سراسر جهان کم کم به عدد 36 میلیون نزدیک می شود.
کد خبر: ۱۲۷۸۸۴۳

به گزارش جام جم آنلاین ، در شرایطی که شمار قربانیان ویروس کرونا در جهان از یک میلیون و 46 هزار و 899 نفر عبور کرده آخرین اخبار مربوط به کووید19 را در رسانه های جهان مرور می کنیم:

*بر اساس یک نظرسنجی ، مردم چین از نحوه مدیریت دولت با بیماری همه گیر ویروس کرونا راضی هستند و در واقع راضی ترین ملت در میان کشورهای جهان به حساب می آیند. بر اساس این تحقیق که در آمریکا انجام شده 80.48 درصد از چینی ها نسبت به عملکرد دولت کشورشان در مقابله با کرونا رضایت دارند. مردم کره جنوبی با 74.54 درصد و مردم آفریقای جنوبی با 64.62 درصد در رده های دوم و سوم راضی ترین مردمان جهان قرار دارند.

*رنج بردن طولانی مدت از عوارض کرونا به معضلی جدی تبدیل شده است. فقط در انگلستان بیش از 60 هزار مبتلا که البته سلامتی خود را به دست آورده اند هنوز از عوارض این بیماری رنج می برند، در واقع علائم بیماری در آنها هنوز فعال است هر چند دیگر ویروس را در بدن خود ندارند. تنگی نفس ، خستگی ، ضعف و حتی مشکلات اندام های حیاتی از جمله قلب ، کبد ، کلیه ها و مغز از عوارض طولانی مدت کرونا به شمار می روند.

*بر خلاف نظریه های گوناگون داروی مخصوص بیماران ایدزی کمکی به درمان بیماری کرونا نمی کند. یک مطالعه مهم نتیجه گرفته است که ترکیب دارویی اچ آی وی (داروی مخصوص ایدز) با لوپیناویر و ریتوناویر بیماری کرونا را درمان نمی کند. دانشمندان امیدوار بودند که یکی از بسیاری از روشهای درمانی آزمایشی در سرتاسر جهان ، در آزمایش های ضد ویروسی بتواند تولید ویروس کرونا را در بدن متوقف کند. یکی از بزرگترین آزمایشات در رابطه با داروی مخصوص ایدز بود اما این دارو باعث کاهش خطر نیاز به مراقبت های ویژه یا مرگ و سرعت بخشیدن به بهبودی بیماری کرونا نمی شود. مطالعه ای که توسط دانشمندان دانشگاه آکسفورد انجام شد اثبات کرد که لوپیناویر-ریتوناویر ، که با نام تجاری Kaletra به فروش می رسد ، درمانی موثر برای بیماران کرونایی بستری شده در بیمارستان نیست.

*نتایج ترسناک یک مطالعه در رابطه با پاندمیک کرونا در ایالات متحده آمریکا نشان می دهد آمار رسمی ارائه شده در این کشور درباره مبتلایان و فوت شده ها 36 درصد کمتر از چیزی است که واقعا وجود دارد. از سوی دیگر یک سری تحقیقات دیگر حاکی از ان است که 75 هزار مورد منجر به فوت تایید نشده و به آمار واقعی اضافه نشده است.

* یک مطالعه جدید نشان می دهد اکثر بیماران ویروسی کرونا در بیمارستان ها از علائم عصبی رنج می برند.محققان دریافتند بیش از 80 درصد سردرد ، سرگیجه ، درد عضلانی ، انسفالوپاتی که به عنوان تغییر عملکرد ذهنی نیز شناخته می شود، داشتند. علاوه بر این ، متوسط اقامت در بیمارستان برای بیماران با این علائم سه برابر بیشتر بود و خطر مرگ و میر هفت برابر بیشتر بود.

* یک مطالعه جدید نشان می دهد ویروس کرونا می تواند تا چند ساعت بر روی پوست انسان زنده بماند. در آزمایش های مختلف این نکته ثابت شد که ویروس تا 9 ساعت زنده مانده است یعنی چهار برابر بیشتر از آنکه ویروس آنفلوانزای A زنده بماند. این تحقیقات که در ژاپن انجام شد بیشتر از هر زمان دیگری لزوم شستن و ضدعفونی کردن دست ها را نشان می دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها