کد خبر: ۱۲۷۸۴۳۲

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک،رول خرما نوعی کلوچه خرمایی رول شده است که به تکه‌های کوچک تقسیم شده و برای مصرف به عنوان عصرانه با چای حرف نداردرول خرما را می‌توانید به عنوان صبحانه هم با شیر یا قهوه نوش جان کنیدبه طور خلاصه اول باید مخمر را بگذارید تا عمل بیاید و بعد با آن خمیر کلوچه را تهیه کنید

طرز رول خرما

مواد لازم رول خرما

برای خمیر:

آرد سفید                           4 پیمانه

روغن آفتابگردان                  1/2 پیمانه

شکر                                1 قاشق غذاخوری

پودر هل                            1/2 قاشق چایخوری

نمک                                نوک قاشق چایخوری

آب گرم                             3/4 پیمانه

کنجد                                1/4 پیمانه

تخم مرغ                           1 عدد

برای عمل آوردن مخمر:

خمیرمایه خشک                 1 قاشق غذاخوری

آب گرم                             6 قاشق غذاخوری

شکر                                1 قاشق چایخوری

برای مواد داخل رول:

خرما                                500 گرم

کره نرم شده                     4 قاشق غذاخوری

روغن آفتابگردان                  4 قاشق غذاخوری

پودر هل                           1 قاشق چایخوری

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

                     طرز تهیه پیراشکی گوشت

 

طرز تهیه رول خرما

  1.  اولین کاری که باید انجام دهید عمل آوردن مخمر استبرای این کار، خمیرمایه را در کاسه کوچکی همراه با ۱ قاشق چایخوری شکر در ۶ قاشق غذاخوری آب گرم (نه داغحل کنیدبگذارید ۱۰۱۵ دقیقه به همان حال بماندبعد از این مدت سطح مایع کف خواهد کرد و حباب‌هایی ظاهر خواهد شد که نشان می‌دهد مخمر شما تازه است و تاریخ مصرف آن نگذشته.
  2. در یک کاسه بزرگ شیشه‌ای یا سرامیکی، آرد، نمک و پودر هل را با هم مخلوط کنیدروغن آفتابگردان را کمی گرم کنید و روی مخلوط آرد بریزیدبعد از آن ۳/۴ پیمانه آب گرم را بریزید و در آخر هم مخمر عمل آمده را اضافه کنیدحال خوب مواد را با دست ورز بدهید تا خمیر نرم و فرم‌پذیری بدست بیایدروی کاسه را بپوشانید و آن را به مدت ۱ ساعت و نیم کنار بگذارید تا ور بیاید.
     
  3. برای تهیه مواد داخل رول، اول هسته خرماها را جدا کنیدآنها را خرد کنید و در کاسه‌ای بریزیدپودر هل، روغن و کره را اضافه و خوب مخلوط کنیدمواد را داخل غذاساز بریزید و میکس کنید تا به شکل خمیر در بیایند (ممکن است لازم شود این کار را در چند مرحله انجام دهید). خمیر خرمایی را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک لوله دراز ۲۰ سانتی فرم بدهیدروی لوله‌های خرمایی را با دستمال حوله‌ای بپوشانید و تا آماده شدن خمیر کنار بگذاریدفر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شودکف یک سینی فر بزرگ هم کاغذ روغنی بکشید و آن را کنار بگذارید.
     
  4. وقتی حجم خمیر حدوداً دو برابر شد آن را به ۱۰ قسمت تقریباً مساوی تقسیم کنیدروی هر تکه خمیر کمی آرد بپاشید و آن را با وردنه به شکل مستطیل درازی به طول حدوداً ۲۲ سانت پهن کنیدوسط هر مستطیل خمیری یکی از لوله‌های خرمایی را قرار دهید و خمیر را دور آن رول کنیدلبه خمیر را روی لایه زیری فشار دهید تا رول بسته شودرول را روی سطح آردپاشی شده کمی قل بدهید تا سطحش صاف شود.
  5. هر رول دراز را برش بزنید و به ۷۸ قسمت مساوی تقسیم کنیدتخم مرغ را در کاسه کوچکی هم بزنید و روی رول‌ها بمالید.
  6. سپس رویشان کنجد بپاشید و آنها را روی سینی فر آماده شده بچینید
  7. رول‌های خرمایی را ۱۲۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی رنگ شوند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها