فلافل یکی از فسب فود های مورد علاقه ایرانی هاست

علت خشک شدن فلافل؟

علت خشک شدن فلافل می‌تواند موارد زیادی باشد که در ادامه مهمترین آن‌ها را مطرح خواهیم کرد. توجه داشته باشید گاهی نکاتی جزئی که شاید به نظر چندان مهم نباشند، می‌توانند طعم غذا را به کلی عوض کنند یا کیفیت آن را تغییر دهند؛ بنابراین تمام مراحلی که در طرز تهیه فلافل ذکر می‌شود را باید در نظر داشته باشید و آن را اجرا کنید تا در نهایت از غذایی لذیذ و خوشمزه لذت ببرید.
کد خبر: ۱۲۷۸۱۱۹

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره،گرچه طرز تهیه فلافل آسان است، اما گاهی این غذا خشک ‌شده و دیگر طعم لذیذی نخواهد داشت. اگر می‌پرسید چکار کنیم فلافل خشک نشود با ۵ علت خشک شدن فلافل در این مطلب آشنا شوید.

علت خشک شدن فلافل؟

علت خشک شدن فلافل

اگر دقیقا طبق دستور پخت و طرز تهیه فلافل که در سایت ستاره منتشر شده است، این غذا را طبخ کرده باشید، نباید خشک شود. در ادامه چندین علت خشک شدن فلافل را شرح می‌دهیم.

چرخ نکردن مواد اولیه

مواد اولیه باید کاملا یک دست و منسجم باشند، در غیر این صورت مقدار زیادی روغن در بافت فلافل راه پیدا می‌کند و همین علت خراب شدن فلافل و خشک شدن آن خواهد شد. می‌توانید مواد را در غذاساز بریزید تا خمیری یکدست حاصل شود یا دوبار در چرخ گوشت چرخ کنید.

استفاده از تخم مرغ یا آرد

در بعضی از دستور‌های پخت فلافل از تخم مرغ یا آرد استفاده می‌شود، اگر چه این مواد مانع از وا رفتن فلافل می‌شود، اما آن را خشک می‌کند. در صورتی که از سیب زمینی استفاده کنید، نشاسته موجود در این ماده غذایی باعث انسجام فلافل می‌شود، ولی آن را خشک نمی‌کند. توجه داشته باشید که سیب زمینی را باید همراه با نخود چرخ کنید و آب آن را نگیرید.

داغ نبودن روغن

فلافل باید در روغن زیاد و داغ سرخ شود، اگر روغن به اندازه کافی داغ نباشد، زمان مورد نیاز برای سرخ شدن این غذا افزایش خواهد یافت و خشک می‌شود.
 

استفاده از روغن به میزان کم

اگرچه روغن برای سلامتی مضر است، اما متاسفانه برای خوش طعم شدن فلافل، باید هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشد. علت ترک خوردن فلافل می‌تواند همین روغن کم باشد؛ استفاده از روغن کم باعث افزایش مدت زمان پخت شده و فلافل خشک می‌شود. می‌توانید از ماهیتابه لبه دار کوچکی استفاده کنید تا حجم کمتری روغن آن را پر کند. (اگر تمایلی به مصرف زیاد روغن ندارید طرز تهیه فلافل در فر را بخوانید.)

عدم استفاده از بیکینگ پودر

استفاده از بیکینگ پودر راهکاری برای خشک نشدن فلافل است. بکینگ پودر باعث پف کردن فلافل شده و مدت زمان طبخ آن را کاهش می‌دهد. در نتیجه کاهش مدت زمانی که این غذا باید در روغن شناور باشد، مانع از خشک شدن فلافل خواهد شد.
 
 
 اکنون دیگر می‌دانید چرا فلافل سفت و خشک میشود و با رعایت نکات و راهکارها می‌توانید این غذای جنوبی را به راحتی در منزل تهیه کرده و در کنار دوستان و عزیزانتان از آن لذت ببرید. به یاد داشته باشید که پس از سرخ شدن فلافل روغن آن را با دستمال بگیرید یا آن‌ها را بلافاصله بعد از خارج کردن از روغن به داخل یک آبکش انتقال دهید تا روغن اضافی آن خارج شود. در پایان پیشنهاد می‌کنم راز ترد شدن فلافل را نیز در ستاره بخوانید.
 

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها