در اعیاد و جشن ها شیرینی نارگیلی بسیار دیده می شود ، زیرا بخاطر طعم بی نظیری که دارد این شیرینی نیز در میان دستور تهیه شیرینی های خانگی نیز می درخشد.

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

اگر شیرینی به کاغذ روغنی چسبید یک دستمال یا حوله را مرطوب کنید و از پشت زیر شیرینی ها بکشید تا شیرینی ها به راحتی از کاغذ جدا شوند.
کد خبر: ۱۲۷۷۴۴۰

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هفت گنج ،شیرینی نارگیلی که ساده و زود آماده می شود طرفدارن بسیار زیادی نیز دارد که از طعم این شیرینی حتما در همه وقت استقبال میکنند.

مواد لازم شرینی نارگیلی

 

سفیده تخم مرغ ۳ عدد
پودر قند ۱۵۰ گرم
پودر نارگیل ۱۲۰ گرم
آرد گندم یک قاشق غذاخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزیین به دلخواه

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

 

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

 

  1. ابتدا سفیده تخم مرغ ها را که جدا کرده ایم با همزن برقی آنقدر می زنیم تا پف کند و یکدست شود. فقط توجه داشته باشید که در حین جدا کردن زرده و سفیده،حتی ذره ای زرده نیز با سفیده مخلوط نگردد. در صورت مخلوط شدن به نتیجه دلخواه نمیرسید.
  2. سپس پودر شکر را کم کم اضافه نموده و هم می زنیم تا کشدار شود، بعد آرد گندم را اضافه نموده و مجددا هم می زنیم تا یکدست شود.در این مرحله وانیل و پودر نارگیل را اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم و مواد رو در قیف یکبار مصرف میریزیم،
  3. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه شیرینی را با فاصله روی آن بریزید و روی شیرینی ها کمی پودر پسته بریزید و سینی فر را در طبقه بالای فر که از قبل با درجه حرارت ۱۶۰ تا ۱۷۰گرم نموده اید قرار دهید، و بعد از حدود ده یا دوازده دقیقه که بوی شیرینی ها درآمد و رنگ آنها نیز طلایی شد اجازه دهید شیرینی ها ۵ دقیقه دیگر‌ با حرارت کم در فر بماند سپس خارج نموده و بعد از سرد شدن از کاغذ جدا کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

                     طرز تهیه پیراشکی گوشت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها