کد خبر: ۱۲۷۷۴۲۰

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بیتوته معمولا پسته های در بسته را با خیساندن و در آب و با استفاده از دستگاه های مخصوص، باز می کنند. به این نوع پسته "آب خندان" می گویند.

روش خشک کردن پسته تازه در خانه

برای نگهداری پسته دو روش وجود دارد

 فریز کردن

خشک کردن پسته

 

 

فریزر کردن پسته تازه :

 

 

برای فریز کردن پسته تازه، می توانید آن ها را به راحتی داخل هر ظرفی که در دسترس دارید قراربدهید و فریز کنید.

نیم ساعت قبل از زمانی که قصد مصرف پسته را دارید آن را از فریزر خارج کنید تا یخ زدایی شود.

 

در این روش، طعم و مزه ی پسته تازه کاملا حفظ می شود و می توانید در تمام طول سال از داشتن پسته ی تازه در خانه لذت ببرید.

 

اگر مقدار پسته ها زیاد است و می خواهید آن ها را پوست بگیرید سخت است بهترین راه حل این است که مقداری از آن ها را درون پلاستیکی محکم بریزید به اندازه ای وقتی در پلاستیک را ببندید و آن را صاف کنید حدود 3-4 سانتیمتر شوند.

 

و با دست یا پا روی آن ها بکشید به صورتی که پوست آن ها کنده شود نه اینکه له شوند این کار را با آرامش انجام بدهید تا پوست های پسته تازه از آن ها جدا شود و بعد با دست پوست و پسته ها را جدا کنید.

 

برای جدا کردن پوسته پسته از روش گذاشتن در پلاستیک استفاده کنید

 

بعد از اینکه پوست ها را جدا کردید آن را داخل ظرف آبی بریزید و کمی مخلوط کنید پسته های پوچ و خالی روی آب می آیند آن ها را جدا کنید و بعد از آن پسته های تازه را درون آبکش بریزید.

 

وقتی آب آن رفت پسته ها را یا داخل سبد یا روی پارچه ای تمیز در مکانی که آفتاب به آن ها بتابد بریزید و اجازه بدهید خشک شوند.

 

پسته تازه را می شود در سایه خشک کرد ولی پوسته آن ها باز نمی شوند و پسته خندان نمی شوند اما درآفتاب پسته های خندانی دارید.

 

بعد از 3-4 روز پسته ها خشک می شوند ولی برای اطمینان بیشتر از آن ها بخورید ببینید کاملا خشک شدند یا نه.

 

قبل از خشک شدن پسته می توانید با مقداری آب و نمک آن ها را بو بدهید بو دادن پسته باعث ماندگاری بیشتر پسته ها می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها